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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1981 Indagine gascromatografica in colonna capillare dei costituenti terpenici del Riesling renano del Trentino Alto Adige: distribuzione dell'acino, passaggio del mosto e presenza nel vino a seconda di diverse tecniche di vinificazione. Considerazioni organolettiche=A capillary column gaschromatographic research into the terpenes constituents of Riesling Renano (Rhine Riesling) wine from Trentino Alto Adige: their distribution within berries, their passage into must and their presence in the wine according to different wine-making procedures. Organoleptic considerations Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G. Articolo in rivista
1-gen-1998 Indagine sul contenuto di residui di fitofarmaci nei vini del Trentino Stefani, R.; Buzzi, M.; Grazzi, R.; Pilati, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 An indirect assay for volatile compound production in yeast strains Ravasio, D.; Walther, A.; Trost, K.; Vrhovsek, U.; Wendland, J. Articolo in rivista
1-gen-2014 Influence of co-vapors on biogas filtration for fuel cells monitored with PTR-MS (Proton Transfer-Reaction Mass Spectrometry) Papurello, D.; Schuhufried, E.; Lanzini, A.; Romano, A.; Cappellin, L.; Maerk, T.; Silvestri, S.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-1997 Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines Rapp, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Influence of two grinding methods on the uncertainty of determinations of heavy metals in atomic absorption spectrometry/electrothermal atomisation of plant samples Stringari, G.; Pancheri, I.; Möller, F.; Failla, O. Articolo in rivista
1-gen-2013 Innovative approaches in the prevention of wine spoilage during aging in barrels Guzzon, R.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Integrated approach for metabolite identification in LC-MS Shahaf, N.; Rogachev, I.; Meir, S.; Wehrens, H.R.M.J.; Aharoni, A. Poster
1-gen-2019 Interplay of apple volatile organic compounds with Neofabraea vagabunda and other post‐harvest pathogens Neri, F.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Spadoni, A.; Cameldi, I.; Folchi, A.; Baraldi, E. Articolo in rivista
1-gen-2016 Investigating the in-vitro and in-vivo flavour release from 21 fresh-cut apples Ting, V.; Romano, A.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
In corso di stampa An investigation into the relationship of circulating gut microbiome molecules and inflammatory markers with the risk of incident dementia in later life Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Martino Adami, P.; Pentzek, M.; Scherer, M.; Riedel-Heller, S.G.; Weyerer, S.; Bickel, H.; Wiese, B.; Schmid, M.; Cryan, J.F.; Ramirez, A.; Wagner, M.; Nöthlings, U. -
1-gen-2021 An investigation into the temporal reproducibility of Tryptophan metabolite networks among healthy adolescents Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Clarke, G.; Schmid, M.; Mattivi, F.; Nöthlings, U. Articolo in rivista
1-gen-1994 Investigation of analytical parameters characterizing Pinot Blanc and Pinot Gris musts and wines and compared to other non-floral varieties Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Stefanini, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 Investigation of Kaftrio secondary effects on sphingolipid synthesis Armirotti, A.; Liessi, N.; Ciobanu, D.; Tomati, V.; Capurro, V.; Pedemonte, N.; Bassi, R.; Loberto, N.; Dobi, D.; Aureli, M.; Garcia-Aloy, M.; Franceschi, P. -
1-gen-2017 Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Ion mobility mass spectrometric investigation of ellagitannins and their non-covalent aggregates Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Guella, G. Articolo in rivista
1-gen-1991 Iperossigenazione dei mosti: conseguenze analitiche e sensoriali su vini della vendemmia 1989 Nicolini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 IRMS, SNIF-NMR and proton NMR in wine analysis Camin, F.; Solovyev, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2024 Isotope ratio mass spectrometry (IRMS) methods for distinguishing organic from conventional food products: a review Giannioti, Z.; Ogrinc, N.; Suman, M.; Camin, F.; Bontempo, L. -
1-gen-2016 Isotopic pattern analysis applied to ms-based labelling experiments in metabolomics Ferrazza, R.; Griffin, J.L.; Guella, G.; Franceschi, P. Abstract in Atti di convegno
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