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Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino
2005-01-01 Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
La presenza di antociani nella fragola e nei piccoli frutti
2005-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Giongo, L.; Mattivi, F.
The importance of anthocyanins of grape, wine and soft fruits in light of their absorption, metabolism and presence in the diet
2005-01-01 Mattivi, F.; Palchetti, A.; Ieri, F.; Giongo, L.; Guzzon, R.; Vrhovsek, U.
Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins
2006-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F.
Concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins evaluated by optimized acid methanolysis
2006-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F.
Comparative study of biological and nutritional traits of Rubus genotypes
2008-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Grassi, A.; Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Gasperi, F.; Mattivi, F.
Horticultural and nutritional qualities of white, red and black currants
2008-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2005 | Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino | Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | La presenza di antociani nella fragola e nei piccoli frutti | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Giongo, L.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | The importance of anthocyanins of grape, wine and soft fruits in light of their absorption, metabolism and presence in the diet | Mattivi, F.; Palchetti, A.; Ieri, F.; Giongo, L.; Guzzon, R.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Use of optimized acid methanolysis for the determination of concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Concentration and mean degree of polymerization of Rubus ellagitannins evaluated by optimized acid methanolysis | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Reniero, F.; Guillou, C.; Masuero, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Comparative study of biological and nutritional traits of Rubus genotypes | Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Grassi, A.; Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Gasperi, F.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Horticultural and nutritional qualities of white, red and black currants | Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno |
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