Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 28 di 28
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1997 Statistical principles used to set up and use the Italian stable isotope data bank Monetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1997 Some results in classification of Rumanian wines through isotopic data Monetti, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Utilizzo di additivi nell'insilamento dell'erba Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-1999 Trinciatura del foraggio e additivi per l'insilamento Sicher, L.; Kasal, A.; Dallagiacoma, E.; Cassar, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2000 Judge selection for hard and semi-hard cheese sensory evaluation Gallerani, G.; Gasperi, F.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2000 High-performance liquid chromatographic determination of the riboflavin concentration in white wines for predicting their resistance to light Mattivi, F.; Monetti, A.; Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. Articolo in rivista
1-gen-2001 The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 21 a 28 di 28
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile