Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 37 di 37
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The sound of chewing and its influence on apple preference drivers Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Food neophobia and its relation with olfactory ability in common odour identification Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Pojer, N.; Zampini, M.; Aprea, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Sensory profiling of apple: methodological aspects, cultivar characterisation and postharvest changes Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Bertolini, A.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Dolcezza e croccantezza influenzano il gradimento della mela Endrizzi, I.; Torri, L.; Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Il ruolo del suono nella percezione della croccantezza della mela Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Food neophobia and its relation with olfaction Demattè, M.L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Effects of the sound of the bite on apple perceived crispness and hardness Dematte', M.L.; Pojer, N.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Correlazioni tra composti volatili ed odori nella mela Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Studio delle relazioni tra composti volatili e descritori sensoriali Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 The effect of two orchard light management practices on the sensory quality of apple: fruit thinning by shading or photo-selective nets Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Zibordi, M.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 21 a 37 di 37
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile