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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2012 In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physicochemical parameters Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 PTR-MS as a new tool for fruit metabolomics Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.; Romano, A.; Costa, F.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with genetic, textural and physicochemical parameters Ting, V.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Cappellin, L.; Romano, A.; Aprea, E.; Bremer, P.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 How does flavouring influence apple liking? Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Proton-Transfer-Reaction Mass Spectrometry for the study of the aromatic potential of bakery starter strains Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Benozzi, E.; Aprea, E.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Absolute real-time non-destructive ethylene detection with SRI-MS and PTRMS: the example of fruits, leaves and bacteria Makhoul, S.; Cappellin, L.; Romano, A.; Schuhfried, E.; Ahrar, M.; Farneti, B.; Costa, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Improved QTL analysis of apple volatile compounds by PTR-TOF-MS Cappellin, L.; Costa, F.; Romano, A.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-ToF-MS for characterization of roasted ground coffees from different origins and secondary shelf life monitoring Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Sánchez del Pulgar, J.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-MS in Italy: a multipurpose sensor with applications in environmental, agri-food and health science Cappellin, L.; Loreto, F.; Aprea, E.; Romano, A.; Sánchez del Pulgar, J.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Three-component lysine/ornithine decarboxylation system in Lactobacillus saerimneri 30a. Romano, A.; Trip, H.; Lolkema, J.S.; Lucas, P.M. Articolo in rivista
1-gen-2013 Multiclass methods in the analysis of metabolomic datasets: the example of raspberry cultivar volatile compounds detected by GC–MS and PTR-MS Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
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