Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 4.276 a 4.295 di 12.200
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Foliar calcium effects on quality and primary and secondary metabolites of white-fleshed ‘Lemonato’ peaches Maletsika, P.; Liava, V.; Sarrou, E.; Styliani, V.; Elpida Nasiopoulou, T.; Martens, S.; Karagiannis, E.; Grigoriadou, K.; Molassiotis, A.; Nanos, G.D. -
1-gen-2014 Foliar deposition of electrostatic charged spray applied by a cannon sprayer on high tunnel strawberry Bondesan, D.; Rizzi, C.; Ganarin, G.; Marchel, L.; Bertoldi, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Foliar deposition of electrostatic charged spray applied by a cannon sprayer on high tunnel strawberry Bondesan, D.; Rizzi, C.; Ganarin, G.; Marchel, L.; Bertoldi, S. Articolo in rivista
1-gen-2006 Foliar fertilization and bunch thinning of Cabernet Sauvignon grapes Policarpo, M.; Stefanini, M.; Lo Bianco, R.; Di Marco, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Foliar symptoms on Viburnum lantana reflect annual changes in summer ozone concentration in Trentino (northern Italy) Gottardini, E.; Cristofolini, F.; Ferretti, M. Articolo in rivista
1-gen-2010 Fondazione Edmund Mach e Cavit S.C.: esempio virtuoso di collaborazione Larcher, R.; Nicolini, G.; Guzzon, R.; Malacarne, M. Articolo in rivista
1-gen-2019 The Fondazione Edmund Mach grapevine breeding program for downy and powdery mildew resistances: toward a green viticulture Vezzulli, S.; Dolzani, C.; Migliaro, D.; Banchi, E.; Stedile, T.; Zatelli, A.; Dallaserra, M.; Clementi, S.; Dorigatti, C.; Velasco, R.; Zulini, L.; Peressotti, E.; Stefanini, M. Articolo in rivista
1-gen-2005 Fonti di azoto: tempi e dosi modificano cinetiche di fermentazione e qualità del vino Cavazza, A.; Caputo, M.; Poznanski, E.; Rinaldi, S.; Bocca, E.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Fonti energetiche rinnovabili: le potenzialità del Trentino Bona, D.; Silvestri, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 Food & Nutrition: The driving factors of our gut microbes Scholz, M.; Staudacher, H.; Fava, F.; Tuohy, K.; Whelan, K. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Food and GMOS: traceability and labelling in the public debate Pellegrini, C.; Marin, F.; Martinelli, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Food authentication by chemical profiling: consumers booklet TRACE project Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2016 Food authentication: techniques, trends & emerging approaches Danezis, G.P.; Tsagkaris, A.S.; Camin, F.; Brusic, V.; Georgiou, C.A. Articolo in rivista
1-gen-2016 Food Bioactives: interactions with gut microbiota structure and function Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Food for chemometrics Wehrens, H.R.M.J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Food intake biomarkers for apple, pear and stone fruit Ulaszewska, M.; Vazquez-Manjarrez, N.; Garcia-Aloy, M.; Llorach, R.; Mattivi, F.; Dragsted, L.; Praticò, G.; Manach, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Food intake biomarkers for berries and grapes Ulaszewska, M.; Garcia Aloy, M.; Vázquez-Manjarrez, N.; Soria-Florido, M.T.; Llorach, R.; Mattivi, F.; Manach, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Food matrix reference materials for hydrogen, carbon, nitrogen, oxygen, and sulfur stable isotope-ratio measurements: collagens, flours, honeys, and vegetable oils Schimmelmann, A.; Qi, H.; Dunn, P.J.H.; Camin, F.; Bontempo, L.; Potočnik, D.; Ogrinc, N.; Carter, J.F.; Abrahim, A.; Cannavan, A.; Reid, L.T.; Coplen, T.B. Articolo in rivista
1-gen-2014 Food neophobia and its relation with olfaction Demattè, M.L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 4.276 a 4.295 di 12.200
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile