Sfoglia per Tipologia Articolo in rivista
In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: effect of texture and oral processing
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; van Ruth, S.
In-depth investigation of the safety of wooden shelves used for traditional cheese ripening
2021-01-01 Settanni, L.; Busetta, G.; Puccio, V.; Licitra, G.; Franciosi, E.; Botta, L.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Gaglio, R.
In-silico identification and phylogenetic analysis of auxin efflux carrier gene family in Setaria italica L.
2014-01-01 Mohanta, T.K.; Malnoy, M.A.; Mohanta, N.; Nagamangala Kanchiswamy, C.
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with genetic, textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, V.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Cappellin, L.; Romano, A.; Aprea, E.; Bremer, P.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
In-vivo two-photon imaging of the honey bee antennal lobe
2011-01-01 Haase, A.; Rigosi, E.; Trona, F.; Anfora, G.; Vallortigara, G.; Antolini, R.; Vinegoni, C.
Incidence and development of Esca disease in Trentino province (Northern Italy)
2008-01-01 Michelon, L.; Pellegrini, C.; Pertot, I.
Incidence of several winemaking treatments and procedures on the elemental composition of grapes and wine
2009-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Malacarne, M.
Incidenza di ceppi di lievito sulla composizione dei vini: esperienze della vendemmia 2003
2004-01-01 Nicolini, G.; Melchiori, F.; Moser, S.; Morganti, L.; Larcher, R.; Rusalen, F.
Incidenza di diversi apporti di calcio sulla qualità dei frutti di melo
2007-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Ramponi, M.; Zatelli, A.
Incidenza e diffusione dei marciumi radicali da Armillaria spp. in Piana Rotaliana (Trentino) e suscettibilità alle infezioni dei portainnesti utilizzati su Teroldego
2006-01-01 Prodorutti, D.; De Luca, F.; Pertot, I.
Incisioni rupestri di epoca storica nel massiccio del Pasubio (Trento)
2009-01-01 Avanzini, M.; Bisoffi, L.
Incorporating spatial autocorrelation in rarefaction methods: Implications for ecologists and conservation biologists
2016-01-01 Bacaro, G.; Altobelli, A.; Cameletti, M.; Ciccarelli, D.; Martellos, S.; Palmer, M.W.; Ricotta, C.; Rocchini, D.; Scheiner, S.M.; Tordoni, E.; Chiarucci, A.
Increased winter drownings in ice-covered regions with warmer winters
2020-01-01 Sharma, S.; Blagrave, K.; Watson, S.R.; O'Reilly, C.M.; Batt, R.; Magnuson, J.J.; Clemens, T.; Denfeld, B.A.; Flaim, G.; Grinberga, L.; Hori, Y.; Laas, A.; Knoll, L.B.; Straile, D.; Takamura, N.; Weyhenmeyer, G.A.
Increasing efficacy of Ampelomyces quisqualis against powdery mildew pathogen
2013-01-01 Angeli, D.; Saharan, K.; Maurhofer, M.; Gessler, C.; Pertot, I.
Increasing resolution of climate assessment and projection of temperature and precipitation in an alpine area
2015-01-01 Eccel, E.; Tomozeiu, R.
Increasing the robustness of phenological models for Vitis vinifera cv. Chardonnay
2010-01-01 Caffarra, A.; Eccel, E.
Indagine biologica preliminare delle acque correnti nel Trentino: impatto delle vasche Imhoff
1986-01-01 Sittoni, L.; Flaim, G.
Indagine compositiva su acque minerali italiane ed europee in bottiglia
2013-01-01 Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.D.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, J..M.; Hoogewerff, J.; Brereton, P.
Indagine ecologico-faunistica sul popolamento ad Ortotteroidei di alcuni Biotopi naturali del Friuli Venezia Giulia (Italia nord-orientale) (Insecta Blattaria, Mantodea, Orthoptera, Dermaptera)
2011-01-01 Buzzetti, F.M.; Cogo, A.; Fontana, P.; Tami, F.
Indagine gascromatografica in colonna capillare dei costituenti terpenici del Riesling renano del Trentino Alto Adige: distribuzione dell'acino, passaggio del mosto e presenza nel vino a seconda di diverse tecniche di vinificazione. Considerazioni organolettiche=A capillary column gaschromatographic research into the terpenes constituents of Riesling Renano (Rhine Riesling) wine from Trentino Alto Adige: their distribution within berries, their passage into must and their presence in the wine according to different wine-making procedures. Organoleptic considerations
1981-01-01 Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile