Iacono, F.; Martinelli, L. (1998). CO2 assimilation and transpiration balance in species of genus Vitis cultivated in vivo and in vitro: estimation of stomatal and cuticular transpiration in vitro. JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, 32 (2): 91-97. handle: http://hdl.handle.net/10449/17629

CO2 assimilation and transpiration balance in species of genus Vitis cultivated in vivo and in vitro: estimation of stomatal and cuticular transpiration in vitro

Iacono, Francesco;Martinelli, Lucia
1998-01-01

Settore BIO/11 - BIOLOGIA MOLECOLARE
1998
Iacono, F.; Martinelli, L. (1998). CO2 assimilation and transpiration balance in species of genus Vitis cultivated in vivo and in vitro: estimation of stomatal and cuticular transpiration in vitro. JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, 32 (2): 91-97. handle: http://hdl.handle.net/10449/17629
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/17629
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 6
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact