MORETTON, MARTINA

MORETTON, MARTINA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2025 A deep analytical investigation of the aroma chemistry of incrocio Bruni 54 and its differentiation from Italian white varieties Piergiovanni, M.; Moretton, M.; Masuero, D.; Carlin, S. -
1-gen-2025 Comparative volatilome profiling of milk kefir and cereal-based kefir analogues fermented with milk and water kefir grains Moretton, M.; Khomenko, I.; Cunedioğlu, H.; Spano, G.; Capozzi, V.; Biasioli, F.; Fragasso, M. -
18-feb-2025 Association between shift work and eating behaviours, sleep quality, and mental health among Italian workers Lotti, S.; Moretton, M.; Bulgari, M.; Costantini, L.; Dall'Asta, M.; De Amicis, R.; Esposito, S.; Ferraris, C.; Fiorini, S.; Formisano, E.; Giustozzi, D.; Guglielmetti, M.; Membrino, V.; Moroni, A.; Napoletano, A.; Perone, N.; Proietti, E.; Tristan Asensi, M.; Vici, G.; Colombini, B.; Martini, D.; Sofi, F.; Dinu, M. -
1-gen-2024 Effect of high pressure homogenization on in vitro digestibility and colon fermentability of pea protein-rich bread designed for elderly consumers Moretton, M.; Casertano, M.; Pellegrini, N.; Anese, M.; Fogliano, V.; Capuano, E. -