DELL'ANNA, CINZIA
DELL'ANNA, CINZIA
CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT
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Chemical and biochemical formation of polysulfides in synthetic and real wines using UHPLC-HRMS
2021-01-01 Dekker, S.; Nardin, T.; Mattana, M.; Fochi, I.; Van Leeuwen, K.; Fedrizzi, B.; Dell'Anna, C.
Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations
2022-03-01 Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2021 | Chemical and biochemical formation of polysulfides in synthetic and real wines using UHPLC-HRMS | Dekker, S.; Nardin, T.; Mattana, M.; Fochi, I.; Van Leeuwen, K.; Fedrizzi, B.; Dell'Anna, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-mar-2022 | Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations | Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R. | - |