BARP, LAURA
BARP, LAURA
CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors
2020-01-01 Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Celotti, E.
Effects of Lactobacillus spp. on the phytochemical composition of juices from two varieties of Citrus sinensis L. Osbeck: ‘Tarocco’ and ‘Washington navel’
2020-01-01 Multari, S.; Carafa, I.; Barp, L.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Larcher, R.; Tuohy, K.; Martens, S.
Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties
2019-01-01 Roman, T.; Barp, L.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Metodo ELISA automatizzato per una rapida valutazione della presenza/assenza di lisozima nel vino
2018-01-01 Barp, L.; Carlà, A.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi
2018-01-01 Nicolini, G.; Barp, L.; Roman, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Tait, F.; Battisti, F.; Stedile Mereles, M.; Battistella, R.
Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps
2018-01-01 Roman, T.; Nicolini, G.; Barp, L.; Malacarne, M.; Tait, F.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2020 | Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors | Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Celotti, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Effects of Lactobacillus spp. on the phytochemical composition of juices from two varieties of Citrus sinensis L. Osbeck: ‘Tarocco’ and ‘Washington navel’ | Multari, S.; Carafa, I.; Barp, L.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Larcher, R.; Tuohy, K.; Martens, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties | Roman, T.; Barp, L.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Metodo ELISA automatizzato per una rapida valutazione della presenza/assenza di lisozima nel vino | Barp, L.; Carlà, A.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi | Nicolini, G.; Barp, L.; Roman, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Tait, F.; Battisti, F.; Stedile Mereles, M.; Battistella, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps | Roman, T.; Nicolini, G.; Barp, L.; Malacarne, M.; Tait, F.; Larcher, R. | Articolo in rivista |