BARP, LAURA

BARP, LAURA  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Effects of Lactobacillus spp. on the phytochemical composition of juices from two varieties of Citrus sinensis L. Osbeck: ‘Tarocco’ and ‘Washington navel’ Multari, S.; Carafa, I.; Barp, L.; Caruso, M.; Licciardello, C.; Larcher, R.; Tuohy, K.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 Mono- and di-glucoside anthocyanins extraction during the skin contact fermentation in hybrid grape varieties Roman, T.; Barp, L.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2018 Metodo ELISA automatizzato per una rapida valutazione della presenza/assenza di lisozima nel vino Barp, L.; Carlà, A.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2018 Resistenti bianchi e rossi: primi dati da esperienze trentine sulla concentrazione nei vini di shikimico e flavonoidi Nicolini, G.; Barp, L.; Roman, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Tait, F.; Battisti, F.; Stedile Mereles, M.; Battistella, R. Articolo in rivista
1-gen-2018 Shikimic acid concentration in white wines produced with different processing protocols from fungus-resistant grapes growing in the Alps Roman, T.; Nicolini, G.; Barp, L.; Malacarne, M.; Tait, F.; Larcher, R. Articolo in rivista