BOTTIROLI, RICCARDO
BOTTIROLI, RICCARDO
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Rapid quality monitoring of UHT lactose free milk by PTR-MS: the effect of storage time and different lactase preparations
2019-01-01 Bottiroli, R.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Gasperi, F.; Aprea, E.
Application of SPME GC-MS to explore possible differences in free-lactose milks from the market
2018-01-01 Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F.
Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life
2018-01-01 Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2019 | Rapid quality monitoring of UHT lactose free milk by PTR-MS: the effect of storage time and different lactase preparations | Bottiroli, R.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Gasperi, F.; Aprea, E. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2018 | Application of SPME GC-MS to explore possible differences in free-lactose milks from the market | Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
| 1-gen-2018 | Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life | Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P. | Poster |