DA ROS, ALESSIO

DA ROS, ALESSIO  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Complementary untargeted and targeted metabolomics for differentiation of extra virgin olive oils of different origin of purchase based on volatile and phenolic composition and sensory quality Da Ros, A.; Masuero, D.; Riccadonna, S.; Brkić Bubola, K.; Mulinacci, N.; Mattivi, F.; Lukić, I.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2019 LC-MS/MS analysis of free fatty acid composition and other lipids in skins and seeds of Vitis vinifera grape cultivars Pérez-Navarro, J.; Da Ros, A.; Masuero, D.; Izquierdo-Cañas, P.M.; Hermosín-Gutiérrez, I.; Gómez-Alonso, S.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2020 LC–MS untargeted approach showed that methyl jasmonate application on Vitis labrusca L. grapes increases phenolics at subtropical Brazilian regions Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P. Articolo in rivista
1-gen-2020 Lipid profiling and stable isotopic data analysis for differentiation of extra virgin olive oils based on their origin Lukic, I.; Da Ros, A.; Guella, G.; Camin, F.; Masuero, D.; Mulinacci, N.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Methyl jasmonate as a tool to improve anthocyanins on grapes grown on subtropical climate Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G. Monografia o trattato scientifico