DA ROS, ALESSIO
DA ROS, ALESSIO
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
Complementary untargeted and targeted metabolomics for differentiation of extra virgin olive oils of different origin of purchase based on volatile and phenolic composition and sensory quality
2019-01-01 Da Ros, A.; Masuero, D.; Riccadonna, S.; Brkić Bubola, K.; Mulinacci, N.; Mattivi, F.; Lukić, I.; Vrhovsek, U.
LC-MS/MS analysis of free fatty acid composition and other lipids in skins and seeds of Vitis vinifera grape cultivars
2019-01-01 Pérez-Navarro, J.; Da Ros, A.; Masuero, D.; Izquierdo-Cañas, P.M.; Hermosín-Gutiérrez, I.; Gómez-Alonso, S.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
LC–MS untargeted approach showed that methyl jasmonate application on Vitis labrusca L. grapes increases phenolics at subtropical Brazilian regions
2020-01-01 Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.
Lipid profiling and stable isotopic data analysis for differentiation of extra virgin olive oils based on their origin
2020-01-01 Lukic, I.; Da Ros, A.; Guella, G.; Camin, F.; Masuero, D.; Mulinacci, N.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Methyl jasmonate as a tool to improve anthocyanins on grapes grown on subtropical climate
2019-01-01 Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.
Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio
2020-01-01 Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2019 | Complementary untargeted and targeted metabolomics for differentiation of extra virgin olive oils of different origin of purchase based on volatile and phenolic composition and sensory quality | Da Ros, A.; Masuero, D.; Riccadonna, S.; Brkić Bubola, K.; Mulinacci, N.; Mattivi, F.; Lukić, I.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | LC-MS/MS analysis of free fatty acid composition and other lipids in skins and seeds of Vitis vinifera grape cultivars | Pérez-Navarro, J.; Da Ros, A.; Masuero, D.; Izquierdo-Cañas, P.M.; Hermosín-Gutiérrez, I.; Gómez-Alonso, S.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | LC–MS untargeted approach showed that methyl jasmonate application on Vitis labrusca L. grapes increases phenolics at subtropical Brazilian regions | Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Lipid profiling and stable isotopic data analysis for differentiation of extra virgin olive oils based on their origin | Lukic, I.; Da Ros, A.; Guella, G.; Camin, F.; Masuero, D.; Mulinacci, N.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Methyl jasmonate as a tool to improve anthocyanins on grapes grown on subtropical climate | Moro, L.; Da Ros, A.; Vieira da Mota, R.; Purgatto, E.; Mattivi, F.; Arapitsas, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio | Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G. | Monografia o trattato scientifico |