DALLEDONNE, STEFANO

DALLEDONNE, STEFANO  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Flint glass bottles cause white wine aroma identity degradation Carlin, S.; Mattivi, F.; Durantini, V.; Dalledonne, S.; Arapitsas, P. -
1-gen-2023 The wine is “naked”: flint glass bottles cause wine aroma identity degradation Carlin, S.; Mattivi, F.; Durantini, V.; Dalledonne, S.; Arapitsas, P. -
1-gen-2024 The wine is “naked”: flint glass bottles cause wine aroma identity degradation Carlin, S.; Mattivi, F.; Durantini, V.; Dalledonne, S.; Arapitsas, P. -
1-gen-2021 White wine light-strike fault: a comparison between flint and green bottles under the typical supermarket conditions Arapitsas, P.; Carlin, S.; Dalledonne, S.; Scholz, M.; Catapano, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 White wine light-strike fault: a comparison between flint and green glass bottles under the typical supermarket conditions Arapitsas, P.; Dalledonne, S.; Scholz, M.; Catapano, A.; Carlin, S.; Mattivi, F. Articolo in rivista