SANTATO, ALESSANDRO
SANTATO, ALESSANDRO
CTT [2012-02 - 2017-12]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE E SERVIZI TECNOLOGICI
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Validation of methods for H, C, N and stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study
2014-01-01 Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R.
Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Larcher, R.
Arsenic in soil, leaves, grapes and wines
2012-01-01 Roman, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Santato, A.; Bottura, M.; Nicolini, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2014 | Validation of methods for H, C, N and stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study | Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Arsenic in soil and grapes and changes in elemental content during winemaking | Nicolini, G.; Roman, T.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Arsenic in soil, leaves, grapes and wines | Roman, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Santato, A.; Bottura, M.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno |