RUOCCO, SILVIA

RUOCCO, SILVIA  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Stanstrup, J.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno