MIORI, SOFIA
MIORI, SOFIA
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry
2014-01-01 Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio
2020-01-01 Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G.
Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee
2013-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2014 | Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry | Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Poster | |
1-gen-2020 | Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio | Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G. | Monografia o trattato scientifico | |
1-gen-2013 | Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno |