MIORI, SOFIA

MIORI, SOFIA  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F. Poster
1-gen-2020 Olivicoltura trentina: ricerca e sperimentazione tra produzione di qualità e tutela del paesaggio Angeli, G.; Baldessari, M.; Chiesa, S.; Michelotti, F.; Mucci, M.; Pedo, S.; Miori, S.; Camin, F.; Grando, S.; Lombardo, L.; Mattivi, F.; Moreno Sanz, P.; Bontempo, L.; Da Ros, A.; Lorenzi, S.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Ziller, L.; Battelini, F.; Nisi, M.; Guella, G. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2013 Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno