ZAMBANINI, JESSICA

ZAMBANINI, JESSICA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Investigating the effect of artificial flavours and external information on consumer liking of apples Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.; Zambanini, J.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Dynamic and static sensory methods to study the role of aroma on taste and texture: a multisensory approach to apple perception Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2008 Il Sangiovese é per metà figlio del Calabrese di Montenuovo Vouillamoz, J.; Monaco, A.; Costantini, L.; Zambanini, J.; Stefanini, M.; Scienza, A.; Grando, M.S. Articolo in rivista
1-gen-2006 Identità e relazioni genetiche dei vitigni autoctoni trentini Grando, M.S.; Stefanini, M.; Zambanini, J.; Vouillamoz, J. Articolo in rivista
1-gen-2006 Le eccellenti relazioni genetiche dei vitigni autoctoni trentini Grando, M.S.; Stefanini, M.; Zambanini, J.; Vouillamoz, J. Articolo in rivista
1-gen-2004 Genotype assessment of grape regenerants from floral explants Martinelli, L.; Zambanini, J.; Grando, M.S. Articolo in rivista