DELLA CORTE, ANNA
DELLA CORTE, ANNA
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
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Studying the effect of storage conditions on the metabolite content of red wine using HILIC LC–MS based metabolomics
2016-01-01 Arapitsas, P.; Della Corte, A.; Gika, H.; Narduzzi, L.; Mattivi, F.; Theodoridis, G.
A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes
2015-01-01 Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2016 | Studying the effect of storage conditions on the metabolite content of red wine using HILIC LC–MS based metabolomics | Arapitsas, P.; Della Corte, A.; Gika, H.; Narduzzi, L.; Mattivi, F.; Theodoridis, G. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2015 | A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes | Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista |