POJER, ELISA
POJER, ELISA
CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
The case for anthocyanin consumption to promote human health: a review
2013-01-01 Pojer, E.; Mattivi, F.; Johnson, D.; Stockley, C.S.
Evolution of ellagitannin content and profile during fruit ripening in Fragaria spp.
2013-01-01 Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | The case for anthocyanin consumption to promote human health: a review | Pojer, E.; Mattivi, F.; Johnson, D.; Stockley, C.S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Evolution of ellagitannin content and profile during fruit ripening in Fragaria spp. | Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista |