Sfoglia per Tipologia Contributo in Atti di convegno
Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating
2004-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.
A real time PCR assay for the detection of european stone fruit yellow phytoplasma (ESFYP) in plant propagation material
2006-01-01 Pignatta, D.; Forno, F.; Giunchedi, L.; Gobber, M.; Mattedi, L.; Miorelli, P.; Poggi Pollini, C.; Ratti, C.; Reggiani, N.; Ropelato, E.
Realizzazione di un database per la caratterizzazione varietale e clonale tramite analisi dei metaboliti secondari delle uve
2009-01-01 Gozzini, A.; Mattivi, F.; Valenti, L.
La realtà dei commons in Trentino e Cumbria: governance sostenibile e resilienza dei sistemi socio-ecologici=Commons in Trentino and Cumbria: sustainable governance and resilience of the social-ecological systems
2010-01-01 Gretter, A.; Scolozzi, R.
Recupero, caratterizzazione e valorizzazione di vecchie varietà di Vitis vinifera coltivate in Trentino
1998-01-01 Stefanini, M.; Grando, M.S.; Iacono, F.
Recycling of urban solid waste into compost
1996-01-01 Silvestri, S.; Zorzi, G.
Red grape varieties differ both in the amount and in the structure of their skin and seed tannins extractable into wine
2006-01-01 Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D.
Red wine instructions to drink: to be taken with meals
2010-01-01 Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C.
Reduction of copper use in organic viticulture: efficacy evaluation and phototoxicity assessment of traditional and new copper compounds in northern and southern Italy
2005-01-01 Elbilali, H.; Simeone, V.; Vecchione, A.; Zulini, L.; Pertot, I.
Reference materials and calibration for stable isotope ratio analysis in food
2016-01-01 Bontempo, L.; Ziller, L.; Camin, F.
Regime fluviale naturale e le sue alterazioni: un approccio sperimentale
2010-01-01 Maiolini, B.; Silveri, L.; Carolli, M.; Varolo, E.; Bruno, M.C.
Regulation of berry ripening
2009-01-01 Dal Ri, A.; Pilati, S.; Coller, E.; Frassanito, R.; Goremykin, V.; Guella, G.; Velasco, R.; Moser, C.
Regulatory networks underlying the grape berry ripening
2008-01-01 Pilati, S.; Coller, E.; Dal Ri, A.; Malossini, A.; Moretto, M.; Velasco, R.; Moser, C.
Rehabilitation of a lower stream in the Alpine region of Trento, Italy
1998-01-01 Siligardi, M.; Ciutti, F.; Cappelletti, C.; Cerato, M.; Fin, V.; Cappelletti, S.
Relationship among pedo-climatic conditions, plant available water and nutritional status of grapevines
1995-01-01 Falcetti, M.; Stringari, G.; Bogoni, M.; Scienza, A.
Relationships between management and diversity of permanent grasslands in the Non Valley (Trentino, NE Italy)
2005-01-01 Scotton, M.; Marini, L.; Sicher, L.
Relazioni genetiche del Sangiovese
2004-01-01 Vouillamoz, J.; Imazio, S.; Stefanini, M.; Scienza, A.; Grando, M.S.
Renetta Canada: una varietà in vetrina
2006-01-01 Branz, A.; Prantil, M.; Tolotti, L.; Pantezzi, T.
Report on the course: a comparison among four different European biotic indexes (IBE, BBI, BMWP, RIVPACS) for river quality evaluation
2000-01-01 Flaim, G.; Ziglio, G.; Siligardi, M.; Ciutti, F.; Monauni, C.; Cappelletti, C.
Requirements engineering for the business process re-engineering: an example in the agro-food supply chain
2004-01-01 Marin, F.; Bresciani, P.; Sannicoló, F.; Martinelli, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2004 | Real time measurements of strawberry volatile compounds during eating | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | A real time PCR assay for the detection of european stone fruit yellow phytoplasma (ESFYP) in plant propagation material | Pignatta, D.; Forno, F.; Giunchedi, L.; Gobber, M.; Mattedi, L.; Miorelli, P.; Poggi Pollini, C.; Ratti, C.; Reggiani, N.; Ropelato, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Realizzazione di un database per la caratterizzazione varietale e clonale tramite analisi dei metaboliti secondari delle uve | Gozzini, A.; Mattivi, F.; Valenti, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | La realtà dei commons in Trentino e Cumbria: governance sostenibile e resilienza dei sistemi socio-ecologici=Commons in Trentino and Cumbria: sustainable governance and resilience of the social-ecological systems | Gretter, A.; Scolozzi, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Recupero, caratterizzazione e valorizzazione di vecchie varietà di Vitis vinifera coltivate in Trentino | Stefanini, M.; Grando, M.S.; Iacono, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1996 | Recycling of urban solid waste into compost | Silvestri, S.; Zorzi, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Red grape varieties differ both in the amount and in the structure of their skin and seed tannins extractable into wine | Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Trainotti, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Red wine instructions to drink: to be taken with meals | Natella, F.; Macone, A.; Ramberti, A.; Forte, M.; Mattivi, F.; Matarese, R.M.; Scaccini, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Reduction of copper use in organic viticulture: efficacy evaluation and phototoxicity assessment of traditional and new copper compounds in northern and southern Italy | Elbilali, H.; Simeone, V.; Vecchione, A.; Zulini, L.; Pertot, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Reference materials and calibration for stable isotope ratio analysis in food | Bontempo, L.; Ziller, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Regime fluviale naturale e le sue alterazioni: un approccio sperimentale | Maiolini, B.; Silveri, L.; Carolli, M.; Varolo, E.; Bruno, M.C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Regulation of berry ripening | Dal Ri, A.; Pilati, S.; Coller, E.; Frassanito, R.; Goremykin, V.; Guella, G.; Velasco, R.; Moser, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Regulatory networks underlying the grape berry ripening | Pilati, S.; Coller, E.; Dal Ri, A.; Malossini, A.; Moretto, M.; Velasco, R.; Moser, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Rehabilitation of a lower stream in the Alpine region of Trento, Italy | Siligardi, M.; Ciutti, F.; Cappelletti, C.; Cerato, M.; Fin, V.; Cappelletti, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Relationship among pedo-climatic conditions, plant available water and nutritional status of grapevines | Falcetti, M.; Stringari, G.; Bogoni, M.; Scienza, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Relationships between management and diversity of permanent grasslands in the Non Valley (Trentino, NE Italy) | Scotton, M.; Marini, L.; Sicher, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Relazioni genetiche del Sangiovese | Vouillamoz, J.; Imazio, S.; Stefanini, M.; Scienza, A.; Grando, M.S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Renetta Canada: una varietà in vetrina | Branz, A.; Prantil, M.; Tolotti, L.; Pantezzi, T. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Report on the course: a comparison among four different European biotic indexes (IBE, BBI, BMWP, RIVPACS) for river quality evaluation | Flaim, G.; Ziglio, G.; Siligardi, M.; Ciutti, F.; Monauni, C.; Cappelletti, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Requirements engineering for the business process re-engineering: an example in the agro-food supply chain | Marin, F.; Bresciani, P.; Sannicoló, F.; Martinelli, L. | Contributo in Atti di convegno |
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