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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2021 Pest Control e Insetti Pronubi: strategie sostenibili di “convivenza” Fontana, P. Articolo in rivista
1-gen-2013 Pesticide residue free fruits: the aim of Trentino apple production system Baldessari, M.; Giuliani, G.; Chiesa, S.; Larcher, R.; Ioriatti, C.; Angeli, G. Articolo in rivista
1-gen-2007 Pesticides and phytoseiid mites: a synopsis of research carried out on grapes, apples and vegetables in northern and central Italy Duso, C.; Angeli, G.; Castagnoli, M.; Liguori, M.; Facchin, P.; Malagnini, V.; Pozzebon, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Petiole length and biomass investment in support modify light-interception efficiency in dense poplar plantations Niinemets, Ü.; Al Afas, N.; Cescatti, A.; Pellis, A.; Ceulemans, R. Articolo in rivista
1-gen-2006 La pezzatura dei kiwi dipende dall'impollinazione Morten, M.; Penner, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 PGR5-PGRL1-dependent cyclic electron transport modulates linear electron transport rate in Arabidopsis thaliana Suorsa, M.; Rossi, F.; Tadini, L.; Labs, M.; Colombo, M.; Jahns, P.; Kater, M.M.; Leister, D.; Finazzi, G.; Aro, E.; Barbato, R.; Pesaresi, P. Articolo in rivista
1-gen-2023 Phages in Trentingrana cheeses’ natural whey starters: new insights from characterization and genomic comparison Mancini, A.; Cestaro, A.; Sonego, P.; Piazza, S.; Cologna, N.; Goss, A.; Merz, A.; Franciosi, E. -
1-gen-2023 Phasmatodea Battiston, R.; Fontana, P.; Massa, B. -
1-gen-2019 PhenoCam Dataset v2.0: Vegetation Phenology from Digital Camera Imagery, 2000-2018 Seyednasrollah, B.; Young, A.M.; Hufkens, K.; Milliman, T.; Friedl, M.A.; Frolking, S.; Richardson, A.D.; Abraha, M.; Allen, D.W.; Apple, M.; Arain, M.A.; Baker, J.; Baker, J.M.; Bernacchi, C.J.; Bhattacharjee, J.; Blanken, P.; Bosch, D.D.; Boughton, R.; Boughton, E.H.; Brown, R.F.; Browning, D.M.; Brunsell, N.; Burns, S.P.; Cavagna, M.; Chu, H.; Clark, P.E.; Conrad, B.J.; Cremonese, E.; Debinski, D.; Desai, A.R.; Diaz-Delgado, R.; Duchesne, L.; Dunn, A.L.; Eissenstat, D.M.; El-Madany, T.; Ellum, D.S.S.; Ernest, S.M.; Esposito, A.; Fenstermaker, L.; Flanagan, L.B.; Forsythe, B.; Gallagher, J.; Gianelle, D.; Griffis, T.; Groffman, P.; Gu, L.; Guillemot, J.; Halpin, M.; Hanson, P.J.; Hemming, D.; Hove, A.A.; Humphreys, E.R.; Jaimes-Hernandez, A.; Jaradat, A.A.; Johnson, J.; Keel, E.; Kelly, V.R.; Kirchner, J.W.; Kirchner, P.B.; Knapp, M.; Krassovski, M.; Langvall, O.; Lanthier, G.; Maire, G.I.; Magliulo, E.; Martin, T.A.; Mcneil, B.; Meyer, G.A.; Migliavacca, M.; Mohanty, B.P.; Moore, C.E.; Mudd, R.; Munger, J.W.; Murrell, Z.E.; Nesic, Z.; Neufeld, H.S.; O'Halloran, T.L.; Oechel, W.; Oishi, A.C.; Oswald, W.W.; Perkins, T.D.; Reba, M.L.; Rundquist, B.; Runkle, B.R.; Russell, E.S.; Sadler, E.J.; Saha, A.; Saliendra, N.Z.; Schmalbeck, L.; Schwartz, M.D.; Scott, R.L.; Smith, E.M.; Sonnentag, O.; Stoy, P.; Strachan, S.; Suvocarev, K.; Thom, J.E.; Thomas, R.Q.; Van den berg, A.K.; Vargas, R.; Vogel, C.S.; Walker, J.J.; Webb, N.; Wetzel, P.; Weyers, S.; Whipple, A.V.; Whitham, T.G.; Wohlfahrt, G.; Wood, J.D.; Wolf, S.; Yang, J.; Yang, X.; Yenni, G.; Zhang, Y.; Zhang, Q.; Zona, D. Other
1-gen-2021 Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2022 Phenolic compound profile by UPLC-MS/MS and encapsulation with chitosan of Spondias mombin L. fruit peel extract from Cerrado hotspot-Brazil Brito, G.O.D.; Reis, B.C.; Ferreira, E.A.; Vilela Junqueira, N.T.; Sá-Barreto, L.C.L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Gris, E.F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Phenolic compounds to measure stress tolerance in olive trees La Porta, N.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Phenolic parameters explaining different astringency properties in res wines Gambuti, A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Rinaldi, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Perenzoni, D.; Slaghenaufi, D.; Moio, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity Gris, E.F.; Mattivi, F.; Ferreira, E.A.; Vrhovsek, U.; Filho, D.W.; Pedrosa, R.C.; Bordignon Luiz, M.T. Articolo in rivista
1-gen-2012 Phenolic profile of different red and yellow raspberry varieties during ripening Carvalho, E.; Franceschi, P.; Martens, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Phenolic profile of different red and yellow raspberry varieties during ripening Carvalho, E.; Franceschi, P.; Martens, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Phenolic profile, chemical relationship and antifungal activity of Andean Hypericum species Tocci, N.; Weil, T.; Perenzoni, D.; Narduzzi, L.; Madriñán, S.; Crockett, S.; Nürk, N.; Cavalieri, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Phenolic profiling of olives and olive oil process-derived matrices using UPLC-DAD-ESI-QTOF-HRMS analysis Klen, T.J.; Golc Wondra, A.; Vrhovsek, U.; Vodopivec, B.M. Articolo in rivista
1-gen-2012 Phenological gardens: the international and the Italian networks and the Trentino project Eccel, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Phenological models for blooming of apple cv. Golden delicious Rea, R.; Eccel, E. Contributo in Atti di convegno
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