Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 8.288 a 8.307 di 12.147
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Optimization, validation and application of a liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS/MS) method for the quantification of grape lipids Della Corte, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 An optimized histological proceeding to study the female gametophyte development in grapevine Moreno-Sanz, P.; D’Amato, E.; Nebish, A.; Costantini, L.; Grando, S. Articolo in rivista
1-gen-2019 An optimized paraffin-embedding method to study embryo sac development in grapevine Moreno Sanz, P.; D’Amato, E.; Nebish, A.; Costantini, L.; Grando, M.S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Optimized timing of parasitoid release: a mathematical model for biological control of Drosophila suzukii Pfab, F.; Rossi Stacconi, M.V.; Anfora, G.; Grassi, A.; Walton, V.; Pugliese, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Optimizing field data collection for individual tree attribute predictions using active learning methods Malek, S.; Miglietta, F.; Gobakken, T.; Naesset, E.; Gianelle, D.; Dalponte, M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Optimizing insecticide use in integrated management of fruit insect pests Ioriatti, C.; Angeli, G.; Krawczyk, G.; Duso, C. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2013 Optimizing the ground sample collection with cost-sensitive active learning for tree species classification using hyperspectral images Persello, C.; Dalponte, M.; Gobakken, T.; Næsset, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 The oral bacterial community in Melanophryniscus admirabilis (Admirable Red-Belly Toads): implications for conservation Bertoni Mann, M.; Prichula, J.; Santos de Castro, I.M.; Mello Severo, J.; Abadie, M.; Mendes de Freita Lima, T.; Zaffaroni Caorsi, V.; Borges-Martins, M.; Frazzon, J.; Guedes Frazzon, A.P. Articolo in rivista
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2010 Order Orthoptera Massa, B.; Buzzetti, F.; Fontana, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Order Orthoptera: additions to the Orthoptera fauna of the UAE Buzzetti, F.M.; Fontana, P.; Massa, B. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2009 Organic agriculture, rural tourism and the participatory approach: the case of Gresta Valley, Trentino Gretter, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Organic cattle farming in Italy: four case studies in the Italian Simmental breed Lah, B.; Bovolenta, S.; D'Agaro, E.; De Ros, G.; Menta, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Organic grape disease management Tamm, L.; Pertot, I.; Gubler, W.D. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1997 Organic matter evolution index (OMEI) as a measure of composting efficiency Adani, F.; Genevini, P.L.; Agaoglu, S.Y.; Gasperi, F.; Zorzi, G. Articolo in rivista
1-gen-2000 Organismi geneticamente modificati: quando la scienza incontra la società: relazione introduttiva Martinelli, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Organismi invasivi dannosi a foreste e verde urbano in Trentino Salvadori, C.; Pedrazzoli, F.; Maresi, G. Articolo in rivista
1-gen-2003 Organismi OGM agroalimentari: strategie di comunicazione Martinelli, L.; Marin, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 L'organizzazione della consulenza tecnica in frutticoltura Venturelli, M.B. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 8.288 a 8.307 di 12.147
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile