Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 8.127 a 8.146 di 12.079
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2002 The occurrence of atypical ageing aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines Versini, G.; Lunelli, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Occurrence of cyanobacterial toxins in freshwaters of the Alpine region Cerasino, L.; Boscaini, A.; Capelli, C.; Lepori, F.; Franzini, G.; Zampieri, C.; Giacomazzi, F.; Kurmayer, R.; Zupančič, M.; Eleršek, T.; Salmaso, N. -
1-gen-2009 Occurrence of Erysiphe necator Chasmothecia and their natural parasitism by Ampelomyces quisqualis Angeli, D.; Pellegrini, E.; Pertot, I. Articolo in rivista
1-gen-2005 Occurrence of olfactory cells responding to pheromone components and plant volatile compounds in different species of Lepidoptera and Diptera: possible implications for semiochemical applications De Cristofaro, A.; Anfora, G.; Ioriatti, C.; Germinara, G.S.; Rotundo, G. Articolo in rivista
1-gen-1995 Occurrence of Phytoplasma Infection in European Plums (Prunus domestica) Poggi Pollini, C.; Bissani, R.; Giunchedi, L.; Vindimian, M.E. Articolo in rivista
1-gen-2002 The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes Bavaresco, L.; Fregoni, M.; Trevisan, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Falchetti, R. Articolo in rivista
1-gen-2002 Occurrence, origin and possibilities for a decrease of atypical ageing (ATA) in wine: a survey Rapp, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Odour impact assessment from composting activity by olfactometric analysis Odorizzi, G.; Zorzi, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Odour impact assessment from waste treatment plants by olfactometry: the project of the Autonomous province of Trento Odorizzi, G.; Paradisi, L.; Silvestri, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Odour monitoring in composting plants by PTR-MS and PTR-TOF-MS Biasioli, F.; Aprea, E.; Odorizzi, G.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Oenological characterisation of indigenous strains of S. cerevisiae isolated in a biodynamic winery in the Cortona DOC area Guzzon, R.; Labagnara, T.; Toffanin, A.; Roman, T. Articolo in rivista
1-gen-2022 Oenological potential of the Hanseniaspora vineae strain Hv205 Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Paolini, M.; Cappello, N.; Nardin, T.; Larcher, R. -
1-gen-2013 Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Oenological tannins as a source of thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Off-host survival of Eriophyoidea and remarks on their dispersal modes Valenzano, D.; Bari, G.; Malagnini, V.; De Lillo, E. Articolo in rivista
1-gen-2023 Offered Talk Session: Capturing the human gut volatilome: non-destructive, continuous VOCs detection during colonic in-vitro fermentation Dell'Olio, A.; Betta, E.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2005 OGM agroalimentari: strategie di comunicazione Martinelli, L.; Marin, F. Curatela
1-gen-2004 OGM e accettabilità: riflessioni sulla comunicazione Martinelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2010 A ogni vite la sua chioma Pedo', S.; Porro, D.; Zorer, R.; Magrini, A. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 8.127 a 8.146 di 12.079
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile