Sfoglia per SSD
Aspetti nutrizionali e metodi diagnostici
2004-01-01 Porro, D.
Aspetti nutrizionali, produttivi e qualitativi di varietà resistenti in Trentino
2016-01-01 Porro, D.; Pedò, S.; Bottura, M.
Aspetti teorici e tecnico-applicativi per l'impianto del vigneto
2001-01-01 Stefanini, M.; Colugnati, G.; Porro, D.
Assessment of grape bunch light environment and temperature variability in Vitis vinifera cv. Shiraz
2012-01-01 Moffat, T.F.; Hunter, J.J.; Zorer, R.; Mehmel, T.O.; Strever, A.E.
Assessment of grape bunch temperature variability in Vitis vinifera L. cv. Shiraz
2013-01-01 Moffat, T.F.; Hunter, J.J.; Zorer, R.; Strever, A.
Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)
2012-01-01 Baluja, J.; Diago, M.; Balda, P.; Zorer, R.; Meggio, F.; Morales, F.; Tardaguila, J.
Attendibilità di un metodo di stima indiretta della superficie fogliare di chiome di vite
1998-01-01 Iacono, F.
Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems
2023-01-15 Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Pedo, S.; Zanzotti, R.; Larcher, R.
Atypical ageing defect in Pinot blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems
2023-01-01 Larcher, R.; Delaiti, S.; Nardin, T.; Pedo', S.; Roman, T.; Zanzotti, R.
Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: influence of the grapevine production management
2022-01-01 Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman Villegas, T.; Pedo', S.; Zanzotti, R.; Larcher, R.
Auxin is part of the regulatory circuit that sustains the ripening initiation in apple fruit
2022-01-01 Busatto, N.; Moretto, M.; Farneti, B.; Populin, F.; Vrhovsek, U.; Commisso, M.; Sonego, P.; Biasioli, F.; Guzzo, F.; Fontana, P.; Costa, F.
Avviato un progetto di biologia avanzata sulla vite e sul melo presso l'Istituto Agrario di San Michele all'Adige
2002-01-01 Borghi, B.
Área foliar da videira PIWI cultivar aromera estimada utilizando rede neural artificial
2020-01-01 Tomazetti, T.C.; Rossarolla, M.D.; Stefanini, M.; Bettinelli, P.; Welter, L.J.; Silva, A.L.
Benefits and limitations of apple production under rainproof covers
2023-01-01 Zavagli, F.; Wenneker, M.; Vilardell, P.; Spinelli, F.; Naef, A.; Micheli, F.; Kelderer, M.; Holthusen, H.H.F.; Donati, I.; Cabrefiga, J.; Bondesan, D.
Benziladenina: un nuovo diradante per il melo da affiancare a quelli già in uso
2003-01-01 Dorigoni, A.; Comai, M.; Dallabetta, N.; Piffer, I.; Angeli, D.
Berries aroma phenomics by PTR-ToF-MS
2016-09-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F.
Biocontrol agents and their integration in organic viticulture in Trentino, Italy: characteristics and constrains
2004-01-01 Zulini, L.; Vecchione, A.; Mescalchin, E.; Pertot, I.
Biological control in chestnut cultivation: criteria for a sustainable management
2004-01-01 Maresi, G.; Angeli, G.; Turchetti, T.
Biologico e biodinamico in sperimentazione pluriennale: aggiornamenti su Pinot bianco e Riesling in Trentino
2019-01-01 Zanzotti, R.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Roman, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G.
Biostimolanti microbici, risposta sostenibile agli stress in frutticoltura
2023-01-01 Spinelli, F.; Sangiorgio, D.; Farneti, B.; Donati, I.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2004 | Aspetti nutrizionali e metodi diagnostici | Porro, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Aspetti nutrizionali, produttivi e qualitativi di varietà resistenti in Trentino | Porro, D.; Pedò, S.; Bottura, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Aspetti teorici e tecnico-applicativi per l'impianto del vigneto | Stefanini, M.; Colugnati, G.; Porro, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Assessment of grape bunch light environment and temperature variability in Vitis vinifera cv. Shiraz | Moffat, T.F.; Hunter, J.J.; Zorer, R.; Mehmel, T.O.; Strever, A.E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Assessment of grape bunch temperature variability in Vitis vinifera L. cv. Shiraz | Moffat, T.F.; Hunter, J.J.; Zorer, R.; Strever, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV) | Baluja, J.; Diago, M.; Balda, P.; Zorer, R.; Meggio, F.; Morales, F.; Tardaguila, J. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Attendibilità di un metodo di stima indiretta della superficie fogliare di chiome di vite | Iacono, F. | Articolo in rivista | |
15-gen-2023 | Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems | Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Pedo, S.; Zanzotti, R.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2023 | Atypical ageing defect in Pinot blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems | Larcher, R.; Delaiti, S.; Nardin, T.; Pedo', S.; Roman, T.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2022 | Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: influence of the grapevine production management | Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman Villegas, T.; Pedo', S.; Zanzotti, R.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2022 | Auxin is part of the regulatory circuit that sustains the ripening initiation in apple fruit | Busatto, N.; Moretto, M.; Farneti, B.; Populin, F.; Vrhovsek, U.; Commisso, M.; Sonego, P.; Biasioli, F.; Guzzo, F.; Fontana, P.; Costa, F. | - | |
1-gen-2002 | Avviato un progetto di biologia avanzata sulla vite e sul melo presso l'Istituto Agrario di San Michele all'Adige | Borghi, B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Área foliar da videira PIWI cultivar aromera estimada utilizando rede neural artificial | Tomazetti, T.C.; Rossarolla, M.D.; Stefanini, M.; Bettinelli, P.; Welter, L.J.; Silva, A.L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Benefits and limitations of apple production under rainproof covers | Zavagli, F.; Wenneker, M.; Vilardell, P.; Spinelli, F.; Naef, A.; Micheli, F.; Kelderer, M.; Holthusen, H.H.F.; Donati, I.; Cabrefiga, J.; Bondesan, D. | - | |
1-gen-2003 | Benziladenina: un nuovo diradante per il melo da affiancare a quelli già in uso | Dorigoni, A.; Comai, M.; Dallabetta, N.; Piffer, I.; Angeli, D. | Articolo in rivista | |
1-set-2016 | Berries aroma phenomics by PTR-ToF-MS | Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Biocontrol agents and their integration in organic viticulture in Trentino, Italy: characteristics and constrains | Zulini, L.; Vecchione, A.; Mescalchin, E.; Pertot, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Biological control in chestnut cultivation: criteria for a sustainable management | Maresi, G.; Angeli, G.; Turchetti, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Biologico e biodinamico in sperimentazione pluriennale: aggiornamenti su Pinot bianco e Riesling in Trentino | Zanzotti, R.; Mescalchin, E.; Bertoldi, D.; Roman, T.; Malacarne, M.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Biostimolanti microbici, risposta sostenibile agli stress in frutticoltura | Spinelli, F.; Sangiorgio, D.; Farneti, B.; Donati, I. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile