Sfoglia per Autore Cappellin, L.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Simultaneous Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry and electronic nose study of the volatile compounds released by Plasmodium falciparum infected red blood cells in vitro Capuano, R.; Khomenko, I.; Grasso, F.; Messina, V.; Olivieri, A.; Cappellin, L.; Paolesse, R.; Catini, A.; Ponzi, M.; Biasioli, F.; Di Natale, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Unveiling the molecular basis of mascarpone cheese aroma: VOCs analysis by SPME-GC/MS and PTR-ToF-MS Capozzi, V.; Lonzarich, V.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Navarini, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 The good, the bad and the aged: predicting sensory quality of anhydrous milk fat by PTR/SRI-Tof-MS analysis and data mining Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Fontana, N.; Somenzi, M.; Falchero, L.; Arveda, M.; Cappellin, L.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Dissecting the genetic and physiological mechanisms of grapevine resilience to heat stress Pettenuzzo, S.; Cappellin, L.; Lorenzi, S.; Bellin, D.; Vervalle, J.; Faralli, M.; Betta, E.; Roverso, M.; Bogialli, S.; Biasioli, F.; Grando, M.S.; Costantini, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Phenotyping methods to assess heat stress resilience in grapevine Pettenuzzo, S.; Cappellin, L.; Grando, M.S.; Costantini, L. Recensione in rivista
1-gen-2023 Milk matters: unraveling retronasal aroma release and perception of coffee by combining in vivo nosespace analytics with dynamic sensory methods Cleve, N.; Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Beauchamp, J.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Genetic control of physiological responses to heat stress in grapevine Pettenuzzo, S.; Cappellin, L.; Lorenzi, S.; Bellin, D.; Vervalle, J.; Faralli, M.; Biasioli, F.; Grando, M.S.; Costantini, L. -
1-gen-2023 A workflow for metabolomic analysis of heat-stressed leaves Pettenuzzo, S.; Roverso, M.; Bogialli, S.; Franceschi, P.; Betta, E.; Grando, M.S.; Costantini, L.; Cappellin, L. -
1-gen-2023 Comparative analysis of volatile organic compound purification techniques in complex cooking emissions: adsorption, photocatalysis and combined systems Zatta, D.; Segata, M.; Biasioli, F.; Allegretti, O.; Bochicchio, G.; Verucchi, R.; Chiavarini, F.; Cappellin, L. -
1-gen-2024 Diel rhythm of volatile emissions from males and females of the olive fruit fly Bactrocera oleae using PTR-ToF and GC–MS Fennine, C.; Favaro, R.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Angeli, S. -
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile