Sfoglia per Autore Silcock, P.

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Methanethiol formation during the photochemical oxidation of methionine‐riboflavin system Asaduzzaman, M.; Scampicchio, M.; Biasioli, F.; Bremer, P.J.; Silcock, P. Articolo in rivista
1-gen-2022 Exploring flavor development in fermented foods by Real-Time High-Throughput PTR-MS analysis Capozzi, V.; Fragrasso, M.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Effect of different carbon sources on fermentation volatile organic compounds (VOCs) profile by Levilactobacillus brevis WLP672 using proton transfer reaction-time of flight-mass spectrometry (PTR-ToF-MS) Rajendran, S.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F.; Bremer, P. -
1-gen-2023 Fermented foods: flavour, nutrition and health Capozzi, V.; Corvino, A.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P. -
Mostrati risultati da 21 a 25 di 25
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile