New strategies for Botrytis bunch rot control for a sustainable viticulture
2022-01-01 Lagreze Perez, J.; Brescia, M.; Baraldi, E.; Prati, R.; Moser, C.; Malacarne, G.
Catching roe deer with box-traps: lesson learned from a decadal experience
2022-01-01 Ossi, F.; Vanderlocht, C.; Ranc, N.; Dal Farra, S.; Nicoloso, S.; Cagnacci, F.
Microbial pathogen detection in freshwater biomonitoring by amplicon sequencing: range of potential applicability
2022-01-01 Vettorazzo, S.; Boscaini, A.; Salmaso, N.
Can space-for-time-substitution surveys represent zooplankton biodiversity patterns and their relationship to environmental drivers?
2022-01-01 Stockwell, J.; Ivanick, L.; Chiapella, A.; Vichi, C.; Grossart, H.; Zagarese, H.; Diovisalvi, N.; Odriozola, M.; Gal, G.; Antão-Geraldes, A.; Christoffersen, K.; Sarvala, J.; Blank, K.; Beklioğlu, M.; Kainz, M.; Bruel, R.; Ali Ger, K.; Matsuzaki, S.; Khan, S.; Nejstgaard, J.C.; Znachor, P.; Seďa, J.; Obertegger, U.; Salmaso, N.; García-Girón, J.; Leoni, B.; Jeppesen, E.; Tavşanoğlu, Ü.N.; Rusanovskaya, O.; Tartarotti, B.; Dur, G.; Kuczyńska-Kippen, N.; Dondajewska-Pielka, R.; de Eyto, E.; Thackeray, S.J.; Garcia de Souza, J.R.; Rusak, J.A.; Moe, J.; Figary, S.; May, L.; Gunn, I.; Doubek, J.P.; Symons, C.C.; Burnet, S.H.; Lepori, F.; Alcocer, J.; Fernández, R.; Oseguera, L.A.; Verburg, P.; Fontanarrosa, M.
The initial spread of quagga mussel, Dreissena bugensis Andrusov, 1897, in Italy: molecular and morphological evidence in Lake Garda
2022-01-01 Salmaso, N.; Ciutti, F.; Cappelletti, C.; Pindo, M.; Boscaini, A.
Insight into long-term ecological dynamics from the Lynn Brianne Observatory
2022-01-01 Larsen, S.; Durance, I.; Ormerod, S.
Evolution of endosymbiotic Wolbachia bacteria across different hosts
2022-01-01 Scholz, M.U.; Segata, N.; Rota-Stabelli, O.
Potential impact of dreissenids species in relation to the first report of quagga mussel (Dreissena bugensis) at the end of winter 2022 in Lake Garda (Northern Italy)
2022-01-01 Boscaini, A.; Cappelletti, C.; Ciutti, F.; Salmaso, N.
Exploring novel dendrometers: an IoT application for simultaneous and in situ monitoring of tree stem growth increment.
2022-01-01 Yates, J.; Belelli Marchesini, L.; Renzi, F.; Valentini, R.
Can smartphone photography support the deployment of TreeTalker-based below canopy spectroscopy?
2022-01-01 Tomelleri, E.; Da Ros, L.; Torresani, M.; Belelli Marchesini, L.; Gianelle, D.; Valentini, R.
Standardization of Eddy Covariance Measurements: role of setup, calculation and filtering
2022-01-01 Papale, D.; Shaukat, S.; Sabbatini, S.; Nicolini, G.; Moffat, A.M.; Belelli Marchesini, L.; Heinesch, B.; Berveiller, D.; Brummer, C.; Brut, A.; Chipeaux, C.; Czerný, R.; Graf, A.; Grünwald, T.; Hörtnagl, L.K.; Klosterhalfen, A.; Lafont, S.; Manise, T.; Montagnani, L.; Moreaux, V.; Peichl, M.; Schrader, F.; Tallec, T.
Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino
2022-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F.
Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali
2022-01-01 Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F.
Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano
2022-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
La performance dei giudici nel controllo della qualità sensoriale del formaggio Trentingrana
2022-01-01 Santoro, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Gasperi, F.
I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore
2022-01-01 Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F.
Modelling the human force of infection of West Nile virus in Europe
2022-01-01 Marini, G.; Pugliese, A.; Wint, W.; Alexander, N.; Rizzoli, A.; Rosa', R.
Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti
2022-01-01 Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S.
Food neophobia is associated with scarce olfactory performances and specific signatures on oral microbiota
2022-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Valentino, V.; Biasioli, F.; Ercolini, D.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging
2022-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2022 | New strategies for Botrytis bunch rot control for a sustainable viticulture | Lagreze Perez, J.; Brescia, M.; Baraldi, E.; Prati, R.; Moser, C.; Malacarne, G. | - | |
1-gen-2022 | Catching roe deer with box-traps: lesson learned from a decadal experience | Ossi, F.; Vanderlocht, C.; Ranc, N.; Dal Farra, S.; Nicoloso, S.; Cagnacci, F. | - | |
1-gen-2022 | Microbial pathogen detection in freshwater biomonitoring by amplicon sequencing: range of potential applicability | Vettorazzo, S.; Boscaini, A.; Salmaso, N. | - | |
1-gen-2022 | Can space-for-time-substitution surveys represent zooplankton biodiversity patterns and their relationship to environmental drivers? | Stockwell, J.; Ivanick, L.; Chiapella, A.; Vichi, C.; Grossart, H.; Zagarese, H.; Diovisalvi, N.; Odriozola, M.; Gal, G.; Antão-Geraldes, A.; Christoffersen, K.; Sarvala, J.; Blank, K.; Beklioğlu, M.; Kainz, M.; Bruel, R.; Ali Ger, K.; Matsuzaki, S.; Khan, S.; Nejstgaard, J.C.; Znachor, P.; Seďa, J.; Obertegger, U.; Salmaso, N.; García-Girón, J.; Leoni, B.; Jeppesen, E.; Tavşanoğlu, Ü.N.; Rusanovskaya, O.; Tartarotti, B.; Dur, G.; Kuczyńska-Kippen, N.; Dondajewska-Pielka, R.; de Eyto, E.; Thackeray, S.J.; Garcia de Souza, J.R.; Rusak, J.A.; Moe, J.; Figary, S.; May, L.; Gunn, I.; Doubek, J.P.; Symons, C.C.; Burnet, S.H.; Lepori, F.; Alcocer, J.; Fernández, R.; Oseguera, L.A.; Verburg, P.; Fontanarrosa, M. | - | |
1-gen-2022 | The initial spread of quagga mussel, Dreissena bugensis Andrusov, 1897, in Italy: molecular and morphological evidence in Lake Garda | Salmaso, N.; Ciutti, F.; Cappelletti, C.; Pindo, M.; Boscaini, A. | - | |
1-gen-2022 | Insight into long-term ecological dynamics from the Lynn Brianne Observatory | Larsen, S.; Durance, I.; Ormerod, S. | - | |
1-gen-2022 | Evolution of endosymbiotic Wolbachia bacteria across different hosts | Scholz, M.U.; Segata, N.; Rota-Stabelli, O. | - | |
1-gen-2022 | Potential impact of dreissenids species in relation to the first report of quagga mussel (Dreissena bugensis) at the end of winter 2022 in Lake Garda (Northern Italy) | Boscaini, A.; Cappelletti, C.; Ciutti, F.; Salmaso, N. | - | |
1-gen-2022 | Exploring novel dendrometers: an IoT application for simultaneous and in situ monitoring of tree stem growth increment. | Yates, J.; Belelli Marchesini, L.; Renzi, F.; Valentini, R. | - | |
1-gen-2022 | Can smartphone photography support the deployment of TreeTalker-based below canopy spectroscopy? | Tomelleri, E.; Da Ros, L.; Torresani, M.; Belelli Marchesini, L.; Gianelle, D.; Valentini, R. | - | |
1-gen-2022 | Standardization of Eddy Covariance Measurements: role of setup, calculation and filtering | Papale, D.; Shaukat, S.; Sabbatini, S.; Nicolini, G.; Moffat, A.M.; Belelli Marchesini, L.; Heinesch, B.; Berveiller, D.; Brummer, C.; Brut, A.; Chipeaux, C.; Czerný, R.; Graf, A.; Grünwald, T.; Hörtnagl, L.K.; Klosterhalfen, A.; Lafont, S.; Manise, T.; Montagnani, L.; Moreaux, V.; Peichl, M.; Schrader, F.; Tallec, T. | - | |
1-gen-2022 | Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali | Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2022 | Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | La performance dei giudici nel controllo della qualità sensoriale del formaggio Trentingrana | Santoro, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore | Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Modelling the human force of infection of West Nile virus in Europe | Marini, G.; Pugliese, A.; Wint, W.; Alexander, N.; Rizzoli, A.; Rosa', R. | - | |
1-gen-2022 | Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti | Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. | - | |
1-gen-2022 | Food neophobia is associated with scarce olfactory performances and specific signatures on oral microbiota | Menghi, L.; Khomenko, I.; Valentino, V.; Biasioli, F.; Ercolini, D.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging | Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F. | - |
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Tipologia
- 4.02 Abstract in Atti di convegno2556
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024509
- 2010 - 20191956
- 2000 - 200987
- 1992 - 19994
Editore
- Fondazione Edmund Mach119
- Società Chimica Italiana28
- Società chimica italiana13
- Universidad Salamanca9
- Università degli studi di Bologna9
- Associazione Italiana di Oceanolo...8
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Rivista
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- METALEPTEA4
- JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY3
- GEOPHYSICAL RESEARCH ABSTRACTS2
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- ISTISAN CONGRESSI2
- ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE2
- JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY2
Serie
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- ACTA ITALUS HORTUS17
- BERICHT ALVA-JAHRESTAGUNG ...1
- EAAP TECHNICAL SERIES1
- JULIUS-KÜHN-ARCHIV1
- PROCEEDINGS E REPORT1
Settore disciplinare
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- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A...275
- Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE...197
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL...190
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA173
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA120
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE112
- Settore VET/06 - PARASSITOLOGIA E...82
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE...68
- Settore BIO/03 - BOTANICA AMBIENT...63
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