1.01 Articolo in rivista: [6389] Home page tipologia

Sfoglia
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 501 a 520 di 6.389
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Food Neophobia and scarce olfactory performances are linked to oral microbiota Valentino, V.; De Filippis, F.; Menghi, L.; Gasperi, F.; Ercolini, D. -
25-nov-2022 Bassi dosaggi di rame in viticoltura per il controllo della peronospora: efficacia e stabilità Zanzotti, R.; Giovannini, O. -
1-gen-2022 Investigation by high-throughput sequencing methods of microbiota dynamics in spontaneous fermentation of Abruzzo (South Italy) wines Guzzon, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. -
1-gen-2022 Mele Red Delicious: la qualità dipende dalla conservazione Turrini, L.; Zeni, F.; Angeli, D.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2022 A high‑density integrated map for grapevine based on three mapping populations genotyped by the Vitis18K SNP chip Vervalle, J.A.; Costantini, L.; Lorenzi, S.; Pindo, M.; Mora, R.; Bolognesi, G.; Marini, M.; Lashbrooke, J.G.; Tobutt, K.R.; Vivier, M.A.; Roodt‑wilding, R.; Grando, M.S.; Bellin, D. -
1-gen-2022 De novo transcriptome assembly and functional analysis reveal a dihydrochalcone 3-hydroxylase(DHC3H) of wild Malus species that produces sieboldin in vivo Miranda Chavez, S.D.; Lagreze Perez, J.; Knoll, A.S.; Angeli, A.; Espley, R.V.; Dare, A.P.; Malnoy, M.; Martens, S. -
1-gen-2022 Epidemie di bostrico tipografo post-tempeste: minaccia, emergenza, opportunità Salvadori, C. -
1-gen-2022 New symptoms in Castanea sativa stands in Italy: chestnut mosaic virus and nutrient deficiency Murolo, S.; Bertoldi, D.; Pedrazzoli, F.; Mancini, M.; Romanazzi, G.; Maresi, G. -
1-gen-2022 Maintaining canopy density under summer stress conditions retains PSII efficiency and modulates must quality in Cabernet Franc Faralli, M.; Zanzotti, R.; Bertamini, M. -
1-gen-2022 Chi vive nel mio latte? Igiene della produzione e della conservazione parte 1 Partel, E.; Mazzucchi, M.; Sandri, N. -
1-gen-2022 Minimum requirements for publishing hydrogen, carbon, nitrogen, oxygen and sulfur stable-isotope delta results (IUPAC Technical Report) Skrzypek, G.; Allison, C.E.; Böhlke, J.K.; Bontempo, L.; Brewer, P.; Carter, J.F.; Chartrand, M.M.G.; Coplen, T.B.; Gröning, M.; Hélie, J.; Esquivel-Hernández, G.; Kraft, R.A.; Magdas, D.A.; Mann, J.L.; Meija, J.; Meijer, H.A.J.; Moossen, H.; Ogrinc, N.; Perini, M.; Possolo, A.; Rogers, K.M.; Schimmelmann, A.; Shemesh, A.; Soto, D.X.; Thomas, F.; Wielgosz, R.; Winchester, M.R.; Yan, Z.; Dunn, P.J.H.; Camin, F. -
1-gen-2022 Apimondia 2022: la tutela delle api locali e del miele genuino Fontana, P.; Malagnini, V. -
1-gen-2022 La dea delle api e della biodiversità: dal culto della Grande Madre alla dea-ape Fontana, P. -
1-gen-2022 Le arnie tramandate dai greci: l’antica e moderna storia delle Top Bar Fontana, P. -
1-gen-2022 First record of quagga mussel, Dreissena bugensis Andrusov, 1897, in Italy: morphological and genetic evidence in Lake Garda Salmaso, N.; Ciutti, F.; Cappelletti, C.; Pindo, M.; Boscaini, A. -
1-gen-2022 Viticoltura integrata in Trentino, gli effetti sulle avversità biotiche Ioriatti, C.; Gelmetti, A.; Matte', B.; Maines, R.; Anfora, G. -
1-dic-2022 Reply to: Phylogenetic affiliation of mitochondria with Alpha-II and Rickettsiales is an artefact Fan, L.; Wu, D.; Goremykin, V.; Trost, K.; Knopp, M.; Zhang, C.; Martin, W.F.; Zhu, R. -
1-gen-2022 Evaluation of different rootstocks for grapevine in south Brazil: nutritional, yield, and qualitative aspects Porro, D.; Brighenti, A.F.; Brighenti, E.; De Martin, M.S.; Pasa, M.S.; Stefanini, M. -
1-gen-2022 Evaluation of nutrient uptake on grapevine resistant cultivars Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedo', S. -
1-gen-2022 Fertilizzare il vigneto, operazione mai banale Porro, D. -
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 501 a 520 di 6.389
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Scopri
Tipologia
  • 1.01 Articolo in rivista6389
Autore
  • MATTIVI, FULVIO316
  • PERTOT, ILARIA305
  • LARCHER, ROBERTO264
  • BIASIOLI, FRANCO251
  • NICOLINI, GIORGIO240
  • VRHOVSEK, URSKA228
  • IORIATTI, CLAUDIO214
  • ANFORA, GIANFRANCO188
  • GASPERI, FLAVIA185
  • VELASCO, RICCARDO178
Data di pubblicazione
  • In corso di stampa16
  • 2020 - 20241420
  • 2010 - 20192894
  • 2000 - 20091647
  • 1990 - 1999328
  • 1980 - 198968
  • 1972 - 197916
Editore
  • Elsevier Science Limited152
  • Wiley-Blackwell117
  • Springer Science+Business Media B.V.52
  • Public Library of Science42
  • Oxford University Press33
  • BioMed Central28
  • Springer Berlin Heidelberg22
  • CISBA16
  • Taylor & Francis Group15
  • Cambridge University Press13
Rivista
  • TERRA TRENTINA643
  • L'INFORMATORE AGRARIO277
  • IOBC/WPRS BULLETIN234
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ...86
  • PLOS ONE79
  • SCIENTIFIC REPORTS75
  • ACTA HORTICULTURAE70
  • VIGNEVINI66
  • L'APICOLTORE ITALIANO65
  • FRONTIERS IN PLANT SCIENCE55
Settore disciplinare
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA706
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A...493
  • Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE...469
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE366
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA345
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE...332
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA320
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL...253
  • Settore BIO/11 - BIOLOGIA MOLECOLARE129
  • Settore VET/06 - PARASSITOLOGIA E...123
Keyword
  • Climate change80
  • Apple73
  • Grapevine70
  • Remote sensing67
  • Metabolomics66
  • Vitis vinifera62
  • Polyphenols54
  • Wine53
  • Biodiversity52
  • Biological control46
Lingua
  • eng3728
  • ita1519
  • ger21
  • fre14
  • spa11
  • por5
  • per1
  • slv1
  • swe1
Accesso al fulltext
  • open2186
  • no fulltext1940
  • restricted1658
  • reserved584
  • partially open19
  • mixed2
Impact Factor
  • si3579
  • no2805