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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 The impact of grape processing and carbonic maceration on the microbiota of early stages of winemaking Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. Articolo in rivista
1-gen-2014 The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice Nicolini, G.; Roman, T.; Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Zatelli, D.; Larcher, R. Poster
1-gen-2013 The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 The prevention of microbial wine spoliage by using ozone as a sanitising agent Nardin, T.; Guzzon, R.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The use of commercial grape tannins can increase the 3-mercaptohexanol precursors in juice and affect the tropical fruity characteristics of wine Roman, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Tonidandel, L.; Zatelli, D.; Nicolini, G. Poster
1-gen-2021 The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Paolini, M.; Nardin, T.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 The use of stable isotopes and elemental profiles in the botanical and geographical characterization of the arabic gum Larcher, R.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Pianezze, S.; Roman, T.; Nardin, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2024 The volatile composition of wine is affected by the Hanseniaspora vineae-to-Saccharomyces cerevisiae inoculum ratio Paolini, M.; Gallo, A.; Cappello, N.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2015 The winemaking protocol affects the residual phosphonate content in wine Tonidandel, L.; Roman, T.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
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Tipologia
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  • 4.03 Poster 13
  • 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Autore
  • NICOLINI, GIORGIO 323
  • NARDIN, TIZIANA 176
  • ROMAN VILLEGAS, TOMAS 166
  • BERTOLDI, DANIELA 148
  • MALACARNE, MARIO 116
  • TONIDANDEL, LORIS 105
  • MOSER, SERGIO 92
  • GUZZON, RAFFAELE 85
  • BONTEMPO, LUANA 69
  • CAMIN, FEDERICA 67
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 116
  • 2010 - 2019 367
  • 2000 - 2009 106
  • 1999 - 1999 1
Editore
  • Società Chimica Italiana 14
  • Chiriotti 11
  • Elsevier Science Limited 11
  • Wiley-Blackwell 6
  • Fondazione Edmund Mach 5
  • Universidad Salamanca 5
  • Universidad Zaragoza 5
  • Centre Wallon de recherches agron... 3
  • EBS 3
  • ENEA 3
Rivista
  • L'ENOLOGO 28
  • INFOWINE 16
  • FOOD CHEMISTRY 14
  • VITIS 10
  • INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
  • JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 7
  • TERRA TRENTINA 7
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
  • RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
  • ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 233
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 56
  • Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
  • Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
  • Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
  • Wine 46
  • Aroma 9
  • IRMS 9
  • Orbitrap 9
  • Ozone 9
  • Alkaloids 8
  • Brettanomyces 7
  • Polysulfides 7
  • Atypical ageing 6
  • LC-HRMS 6
Lingua
  • eng 393
  • ita 111
  • spa 13
  • fre 3
  • ger 1
  • por 1
Accesso al fulltext
  • open 301
  • restricted 131
  • no fulltext 115
  • reserved 40
  • partially open 3
Impact Factor
  • si 152
  • no 115