Sfoglia per SSD
Condizionamenti dell'ambiente nella viticoltura delle zone montane: esperienze in Trentino
1999-01-01 Bertamini, M.; Mescalchin, E.; Bazzanella, G.
Considerazioni sullo stato nutrizionale dei vigneti
1997-01-01 Falcetti, M.; Porro, D.; Stringari, G.
Contribution of fruit microbiome to raspberry volatile organic compounds emission
2022-01-01 Sangiorgio, D.; Cellini, A.; Spinelli, F.; Pastore, C.; Farneti, B.; Savioli, S.; Rodriguez-Estrada, M.T.; Donati, I.
Conversion of an apple orchard: yield and quality
2021-01-01 Zanoni, S.; Morelli, R.; Maines, R.; Zanzotti, R.
Crop specific technical guidelines for Integrated Production of pome fruits
2019-01-01 Alaphilippe, A.; Belien, T.; Ioriatti, C.; Malavolta, C.
Cutting equipment for plant rows
2013-01-08 Dorigoni, A.
Daily MODIS land surface temperature data for the analysis of the heat requirements of grapevine varieties
2013-01-01 Zorer, R.; Rocchini, D.; Metz, M.; Delucchi, L.; Zottele, F.; Meggio, F.; Neteler, M.G.
Danni da gelata tardiva su frutti di kiwi
1998-01-01 Toniolli, A.; Piazza, A.; Fadanelli, L.; Meroni, E.
Descrizione di alcuni vitigni autoctoni italiani
1999-01-01 Iacono, F.; Stefanini, M.; Venturi, A.; Virgili, S.
Detection of α-Farnesene and 6-Methyl-5-hepten-2-one involved in the development of apple superficial scald by PTR-ToF-MS
2015-01-01 Farneti, B.; Busatto, N.; Gutierrez, S.; Spinell, F.; Costa, G.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Costa, F.
Developing a bud burst model for grapevine to assess future late frost risk in Luxembourg
2012-01-01 Caffarra, A.; Pertot, I.; Sinigoj, P.; Junk, J.; Molitor, D.
Development of a new phenotypic roadmap to improve strawberry aroma based on direct injection mass spectrometry
2021-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Pietrella, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Aprea, E.; Maltoni, M.L.; Baruzzi, G.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Development of a novel phenotypic roadmap to improve blueberry quality and storability
2020-01-01 Farneti, B.; Emanuelli, F.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Development of a novel phenotyping method to assess downy mildew symptoms on grapevine inflorescences
2016-01-01 Buonassisi, D.; Cappellin, L.; Dolzani, C.; Velasco, R.; Peressotti, E.; Vezzulli, S.
Development of a novel phenotyping method to assess downy mildew symptoms on grapevine inflorescences
2018-01-01 Buonassisi, D.; Cappellin, L.; Dolzani, C.; Velasco, R.; Peressotti, E.; Vezzulli, S.
Development of advanced mechanical techniques to phenotype raspberry and blackberry texture
2020-01-01 Giongo, L.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Ramos-García, M.; Sambo, P.; Farneti, B.
Development, yield potential and nutritional aspects of resistant grapevine varieties in Trentino Alto Adige
2019-01-01 Pedò, S.; Bottura, M.; Porro, D.
Different strategies to select grapevine varieties for improving product quality in view of sustainable viticulture
2009-01-01 Zulini, L.; Stefanini, M.; Malossini, U.; Vecchione, A.
Differential effects of canopy manipulation and shading of Vitis vinifera L. cv. Cabernet Sauvignon. Leaf gas exchange, photosynthetic electron transport rate and sugar accumulation in berries
1995-01-01 Iacono, F.; Bertamini, M.; Scienza, A.; Coombe, B.G.
A difusão e a importância das variedades piwi na Europa
2020-01-01 Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Betta, G.; Zatelli, A.; Dallaserra, M.; Clementi, S.; Voltolini, J.A.; Porro, D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1999 | Condizionamenti dell'ambiente nella viticoltura delle zone montane: esperienze in Trentino | Bertamini, M.; Mescalchin, E.; Bazzanella, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1997 | Considerazioni sullo stato nutrizionale dei vigneti | Falcetti, M.; Porro, D.; Stringari, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2022 | Contribution of fruit microbiome to raspberry volatile organic compounds emission | Sangiorgio, D.; Cellini, A.; Spinelli, F.; Pastore, C.; Farneti, B.; Savioli, S.; Rodriguez-Estrada, M.T.; Donati, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Conversion of an apple orchard: yield and quality | Zanoni, S.; Morelli, R.; Maines, R.; Zanzotti, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Crop specific technical guidelines for Integrated Production of pome fruits | Alaphilippe, A.; Belien, T.; Ioriatti, C.; Malavolta, C. | Curatela | |
8-gen-2013 | Cutting equipment for plant rows | Dorigoni, A. | Brevetto | |
1-gen-2013 | Daily MODIS land surface temperature data for the analysis of the heat requirements of grapevine varieties | Zorer, R.; Rocchini, D.; Metz, M.; Delucchi, L.; Zottele, F.; Meggio, F.; Neteler, M.G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Danni da gelata tardiva su frutti di kiwi | Toniolli, A.; Piazza, A.; Fadanelli, L.; Meroni, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-1999 | Descrizione di alcuni vitigni autoctoni italiani | Iacono, F.; Stefanini, M.; Venturi, A.; Virgili, S. | Curatela | |
1-gen-2015 | Detection of α-Farnesene and 6-Methyl-5-hepten-2-one involved in the development of apple superficial scald by PTR-ToF-MS | Farneti, B.; Busatto, N.; Gutierrez, S.; Spinell, F.; Costa, G.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Costa, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Developing a bud burst model for grapevine to assess future late frost risk in Luxembourg | Caffarra, A.; Pertot, I.; Sinigoj, P.; Junk, J.; Molitor, D. | Poster | |
1-gen-2021 | Development of a new phenotypic roadmap to improve strawberry aroma based on direct injection mass spectrometry | Farneti, B.; Khomenko, I.; Pietrella, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Aprea, E.; Maltoni, M.L.; Baruzzi, G.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Development of a novel phenotypic roadmap to improve blueberry quality and storability | Farneti, B.; Emanuelli, F.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Development of a novel phenotyping method to assess downy mildew symptoms on grapevine inflorescences | Buonassisi, D.; Cappellin, L.; Dolzani, C.; Velasco, R.; Peressotti, E.; Vezzulli, S. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Development of a novel phenotyping method to assess downy mildew symptoms on grapevine inflorescences | Buonassisi, D.; Cappellin, L.; Dolzani, C.; Velasco, R.; Peressotti, E.; Vezzulli, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Development of advanced mechanical techniques to phenotype raspberry and blackberry texture | Giongo, L.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Ramos-García, M.; Sambo, P.; Farneti, B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Development, yield potential and nutritional aspects of resistant grapevine varieties in Trentino Alto Adige | Pedò, S.; Bottura, M.; Porro, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Different strategies to select grapevine varieties for improving product quality in view of sustainable viticulture | Zulini, L.; Stefanini, M.; Malossini, U.; Vecchione, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1995 | Differential effects of canopy manipulation and shading of Vitis vinifera L. cv. Cabernet Sauvignon. Leaf gas exchange, photosynthetic electron transport rate and sugar accumulation in berries | Iacono, F.; Bertamini, M.; Scienza, A.; Coombe, B.G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | A difusão e a importância das variedades piwi na Europa | Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Betta, G.; Zatelli, A.; Dallaserra, M.; Clementi, S.; Voltolini, J.A.; Porro, D. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile