Sfoglia per Rivista
Use of Fourier transform infrared spectroscopy to create models forecasting the tartaric stability of wines
2013-01-01 Malacarne, M.; Bergamo, L.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Using stable carbon isotope ratio analysis to detect adulteration in red yeast rice dietary supplements
2024-08-23 Hannon, K.M.; Sabala, J.D.; Mantha, M.; Lorenz, L.M.; Roetting Ii, J.P.; Perini, M.; Pianezze, S.; Kubachka, K.M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | Use of Fourier transform infrared spectroscopy to create models forecasting the tartaric stability of wines | Malacarne, M.; Bergamo, L.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
23-ago-2024 | Using stable carbon isotope ratio analysis to detect adulteration in red yeast rice dietary supplements | Hannon, K.M.; Sabala, J.D.; Mantha, M.; Lorenz, L.M.; Roetting Ii, J.P.; Perini, M.; Pianezze, S.; Kubachka, K.M. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile