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Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R.
Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis
2016-01-01 Perini, M.; Piasentier, E.; Sepulcri, A.; Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Zicarelli, L.; Camin, F.
Isotopic and elemental profile of Mediterranean buffalo milk and cheese and authentication of Mozzarella di Bufala Campana PDO
2019-01-01 Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Zicarelli, L.; Piasentier, E.
Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows
2020-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M.
Stable isotope analysis to detect differences in four compartments of Simmental cull cows fed on C3 and C4 diets
2022-01-01 Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E.
Isotope ratio mass spectrometry to detect differences in four compartments of Simmental cows fed on C3 and C4 diets
2022-01-01 Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-1999 | Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis | Perini, M.; Piasentier, E.; Sepulcri, A.; Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Zicarelli, L.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Isotopic and elemental profile of Mediterranean buffalo milk and cheese and authentication of Mozzarella di Bufala Campana PDO | Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Zicarelli, L.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows | Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Stable isotope analysis to detect differences in four compartments of Simmental cull cows fed on C3 and C4 diets | Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E. | - | |
1-gen-2022 | Isotope ratio mass spectrometry to detect differences in four compartments of Simmental cows fed on C3 and C4 diets | Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E. | - |
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