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Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans
2022-01-01 Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T.
Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae: role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile
2023-01-01 Gallo, A.; Guzzon, R.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2022 | Acidificazione biologica del Vin Santo mediante l'impiego di Lachancea Thermotolerans | Gallo, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Ongaro, M.; Roman Villegas, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae: role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile | Gallo, A.; Guzzon, R.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. | - |
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