Sfoglia per Tipologia Articolo in rivista
Metodo ELISA automatizzato per una rapida valutazione della presenza/assenza di lisozima nel vino
2018-01-01 Barp, L.; Carlà, A.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Un metodo innovativo di pressatura in pressione positiva sotto gas inerte
2005-01-01 Mattivi, F.; Versini, G.; Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Zanoni, M.
Mettere in gioco i servizi ecosistemici: limiti e opportunità di nuovi scenari sociali ed economici.
2011-01-01 Santolini, R.; Morri, E.; Scolozzi, R.
Mexican melanoplinae
2011-01-01 Fontana, P.
Mezzi di comunicazione e assistenza tecnica
2008-01-01 Cainelli, R.; Penner, F.
MICCA: a complete and accurate software for taxonomic profiling of metagenomic data
2015-01-01 Albanese, D.; Fontana, P.; De Filippo, C.; Cavalieri, D.; Donati, C.
Micotossine nelle materie prime e nei mangimi: controlli all'origine e consigli degli allevatori
2007-01-01 Peterlini, M.
Micro- and macro-geographic scale effect on the molecular imprint of selection and adaptation in Norway spruce
2014-01-01 Scalfi, M.; Mosca, E.; Di Pierro, E.A.; Troggio, M.; Vendramin, G.G.; Sperisen, C.; La Porta, N.; Neale, D.B.
Micro- and trace-element composition of tannins used in winemaking
2004-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.
Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits
2011-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Microbial community dynamics in phyto‑thermotherapy baths viewed through next generation sequencing and metabolomics approach
2020-01-01 Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Mattivi, F.
Microbial community structure in vineyard soils across altitudinal gradients and in different seasons
2013-01-01 Corneo, P.E.; Pellegrini, A.; Cappellin, L.; Roncador, M.; Chierici, M.; Gessler, C.; Pertot, I.
Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period
2019-01-01 Guzzon, R.; Schiavon, S.; Roman, T.
Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging
2020-01-01 Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G.
Microbial dynamics of model Fabriano-like fermented sausages as affected by starter cultures, nitrates and nitrites
2018-01-01 Cardinali, F.; Milanović, V.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Taccari, M.; Garofalo, C.; Polverigiani, S.; Clementi, F.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Mercuri, M.L.; Altissimi, M.S.; Haouet, M.N.
Microbial evolution of Traditional Mountain cheese and characterization of early fermentation cocci for selection of autochtonous dairy starter strains
2016-01-01 Carafa, I.; Clementi, F.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.
Microbial volatiles affect grapevine moth oviposition
2011-01-01 Mraihi, M.; Pertot, I.; Simeone, V.; Tasin, M.
Microbiological analysis and metagenomic profiling of the bacterial community of an anthropogenic soil modified from typic haploxererts
2022-01-01 Barbaccia, P.; Dazzi, C.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Settanni, L.; Lo Papa, G.
Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region
2009-01-01 Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Microbiome of vineyard soils is shaped by geography and management.
2019-01-01 Coller, E.; Cestaro, A.; Zanzotti, R.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Larger, S.; Albanese, D.; Mescalchin, E.; Donati, C.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2018 | Metodo ELISA automatizzato per una rapida valutazione della presenza/assenza di lisozima nel vino | Barp, L.; Carlà, A.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Un metodo innovativo di pressatura in pressione positiva sotto gas inerte | Mattivi, F.; Versini, G.; Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Zanoni, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Mettere in gioco i servizi ecosistemici: limiti e opportunità di nuovi scenari sociali ed economici. | Santolini, R.; Morri, E.; Scolozzi, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Mexican melanoplinae | Fontana, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Mezzi di comunicazione e assistenza tecnica | Cainelli, R.; Penner, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | MICCA: a complete and accurate software for taxonomic profiling of metagenomic data | Albanese, D.; Fontana, P.; De Filippo, C.; Cavalieri, D.; Donati, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Micotossine nelle materie prime e nei mangimi: controlli all'origine e consigli degli allevatori | Peterlini, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Micro- and macro-geographic scale effect on the molecular imprint of selection and adaptation in Norway spruce | Scalfi, M.; Mosca, E.; Di Pierro, E.A.; Troggio, M.; Vendramin, G.G.; Sperisen, C.; La Porta, N.; Neale, D.B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Micro- and trace-element composition of tannins used in winemaking | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Microbial analysis of raw cows’ milk used for cheese-making: influence of storage treatments on microbial composition and other technological traits | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cologna, N.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Microbial community dynamics in phyto‑thermotherapy baths viewed through next generation sequencing and metabolomics approach | Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Microbial community structure in vineyard soils across altitudinal gradients and in different seasons | Corneo, P.E.; Pellegrini, A.; Cappellin, L.; Roncador, M.; Chierici, M.; Gessler, C.; Pertot, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period | Guzzon, R.; Schiavon, S.; Roman, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging | Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Microbial dynamics of model Fabriano-like fermented sausages as affected by starter cultures, nitrates and nitrites | Cardinali, F.; Milanović, V.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Taccari, M.; Garofalo, C.; Polverigiani, S.; Clementi, F.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Mercuri, M.L.; Altissimi, M.S.; Haouet, M.N. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Microbial evolution of Traditional Mountain cheese and characterization of early fermentation cocci for selection of autochtonous dairy starter strains | Carafa, I.; Clementi, F.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Microbial volatiles affect grapevine moth oviposition | Mraihi, M.; Pertot, I.; Simeone, V.; Tasin, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Microbiological analysis and metagenomic profiling of the bacterial community of an anthropogenic soil modified from typic haploxererts | Barbaccia, P.; Dazzi, C.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Settanni, L.; Lo Papa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Microbiological monitoring of raw milk from selected farm in the Trentingrana region | Franciosi, E.; Pecile, A.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Microbiome of vineyard soils is shaped by geography and management. | Coller, E.; Cestaro, A.; Zanzotti, R.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Larger, S.; Albanese, D.; Mescalchin, E.; Donati, C. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile