DI GANGI, IOLE MARIA

DI GANGI, IOLE MARIA  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 A rapid LC–MS/MS method for quantitative profiling of fatty acids, sterols, glycerolipids, glycerophospholipids and sphingolipids in grapes Della Corte, A.; Chitarrini, G.; Di Gangi, I.M.; Masuero, D.; Soini, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2014 Analytical metabolomics-based approaches to pancreatic cancer Di Gangi, I.M.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Development of a metabolites risk score for one-year mortality risk prediction in pancreatic adenocarcinoma patients Fontana, N.; Di Gangi, I.M.; Copetti, M.; Mazza, T.; Tavano, F.; Gioffreda, G.; Mattivi, F.; Andriulli, A.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V. Articolo in rivista
1-gen-2016 Metabolomic profile in pancreatic cancer patients: a consensus-based approach to identify highly discriminating metabolites Di Gangi, I.M.; Mazza, T.; Fontana, A.; Copetti, M.; Fusilli, C.; Ippolito, A.; Mattivi, F.; Latiano, A.; Andriulli, A.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V. Articolo in rivista