CAPPELLIN, LUCA

CAPPELLIN, LUCA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 182 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Ab initio calculation of the proton transfer reaction rate coefficients to volatile organic compounds related to cork taint in wine Bhatia, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Piseri, P.; Manini, N. Articolo in rivista
1-gen-2013 Absolute real-time non-destructive ethylene detection with SRI-MS and PTRMS: the example of fruits, leaves and bacteria Makhoul, S.; Cappellin, L.; Romano, A.; Schuhfried, E.; Ahrar, M.; Farneti, B.; Costa, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Advances in QTL mapping for ethylene production in apple (Malus×domestica Borkh.) Costa, F.; Cappellin, L.; Farneti, B.; Tadiello, A.; Romano, A.; Soukoulis, C.; Sansavini, S.; Velasco, R.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters Campbell-Sills, H.; Capozzi, V.; Romano, A.; Cappellin, L.; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Analisi delle proprietà acustico-meccaniche della tessitura della mela Costa, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Guerra, W.; Magnago, P.; Porro, D.; Fontanari, M.; Soukoulis, C.; Salvi, S.; Velasco, R.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2015 Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 The application of Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry to the analysis of foods Farneti, B.; Yener, S.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Biasioli, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Application of PTR-TOF-MS to investigate metabolites in exhaled breath of patients affected by coeliac disease under gluten free diet Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Morisco, F.; Lembo, V.; Rispo, A.; Tortora, R.; Vitaglione, P.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Applications of Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release from model and real systems Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Silcock, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Assessment of apple (Malus x domestica Borkh.) fruit texture by a combined acoustic-mechanical profiling strategy Costa, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Guerra, W.; Magnago, P.; Porro, D.; Soukoulis, C.; Salvi, S.; Velasco, R.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-set-2016 Berries aroma phenomics by PTR-ToF-MS Farneti, B.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Grisenti, M.; Ajelli, M.; Poncetta, P.; Cappellin, L.; Giongo, L.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Boeren-Leidse specialty cumin cheese compared to other cumin cheese using PTR-MS Galle, S.A.; Koot, A.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Alewijn, M.; van Ruth, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Breath analysis by Proton Transfer Reaction - Time of Flight - Mass Spectrometry for liver disease diagnostic Aprea, E.; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients Morisco, F.; Aprea, E.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Abstract in rivista
1-gen-2013 Breath analysis on animal models and humans as a non invasive tool for studying liver diseases and their interaction with diet Aprea, E.; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D’Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Calculated rate coefficients between CI-MS reagent ions and organosulfur compounds causing food taints and off-flavours Bhatia, M.; Manini, N.; Biasioli, F.; Cappellin, L. Articolo in rivista
1-gen-2016 Can strawberry volatile emissions influence Botrytis cinerea growth? Neri, F.; Cappellin, L.; Spadoni, A.; Cameldi, I.; Algarra Alarcon, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Mari, M. Articolo in rivista
1-gen-2012 Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana Aprea, E.; Biasioli, F.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Mazzanti, ; Märk, T.D. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)