Sfoglia per Autore Moschetti, G.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation Alfonzo, A.; Miceli, C.; Nasca, A.; Franciosi, E.; Ventimiglia, G.; Di Gerlando, R.; Tuohy, K.M.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2020 Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G. Articolo in rivista
1-gen-2022 Saccharomyces cerevisiae – Oenococcus oeni – Lactiplantibacillus plantarum: focus on malolactic fermentation during production of Catarratto and Riesling white wines Guzzon, R.; Naselli, V.; Francesca, N.; Alfonzo, A.; Vagnoli, P.; Krieger, S.; Roman Villegas, T.; Moschetti, G. -
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