Sfoglia per Autore Barmaz, A.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 Microbiota delle scalere coinvolto nella colorazione arancione-rossa del formaggio Fontina: investigazione attraverso 454-pyrosequencing Carafa, I.; Prot, L.V.; Pramotton, R.; Zenato, S.; Vierin, A.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E.; Barmaz, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Effects of different stages of lactation on the raw milk for Fontina cheese manufacturing: chemical composition and microbiota analysis by 454 –pyrosequencing Franciosi, E.; Carafa, I.; Vierin, A.; Zenato, S.; Promotton, P.; Vernetti, L.; Viola, R.; Barmaz, A.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Exploring the microbiota of the red-brown defect in smear-ripened cheese by 454-pyrosequencing and its prevention using different cleaning systems Guzzon, R.; Carafa, I.; Tuohy, K.; Cervantes, G.; Vernetti, L.; Barmaz, A.; Larcher, R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
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