Sfoglia per Rivista  EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Compositional characterization of commercial sparkling wines from cv. Ribolla Gialla produced in Friuli Venezia Giulia Voce, S.; Škrab, D.; Vrhovsek, U.; Battistutta, F.; Comuzzo, P.; Sivilotti, P. Articolo in rivista
1-gen-2020 Differences in the composition of phenolic compounds, carotenoids, and volatiles between juice and pomace of four citrus fruits from Southern Italy Multari, S.; Carlin, S.; Sicari, V.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2016 Mead fermentation monitoring by proton transfer reaction mass spectrometry and medium infrared probe Cuenca, M.; Ciesa, F.; Romano, A.; Robatscher, P.; Scampicchio, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-1999 Stable oxygen isotope content of water of EU data-bank wines from Italy, France and Germay Rossmann, A.; Reniero, F.; Moussa, I.; Schmidt, H.L.; Versini, G.; Merle, M.H. Articolo in rivista
1-gen-2021 Volatile profiles of 47 monovarietal cloudy apple juices from commercial, old, red-fleshed and scab-resistant apple cultivars Chitarrini, G.; Lazazzara, V.; Lubes, G.; Agnolet, S.; Valls, J.; von Lutz, H.; Brunner, K.; Lozano, L.; Guerra, W.; Ciesa, F.; Robatscher, P.; Oberhuber, M. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile