Aprea, E.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. (2021). Novel sensory and instrumental tools to grasp the flavour of Italian Extra Virgin Olive Oils. In: Bioanalitica 2021: “Chimica bioanalitica per il benessere: ambiente, salute ed alimentazione”, online, 13 luglio 2021. Bologna: Università degli studi di Bologna: 70-71. ISBN: 9788894952230. handle: http://hdl.handle.net/10449/69882

Novel sensory and instrumental tools to grasp the flavour of Italian Extra Virgin Olive Oils

Aprea, E.
Primo
;
Khomenko, I.;Cliceri, D.;Biasioli, F.;Gasperi, F.
Ultimo
2021-01-01

9788894952230
2021
Aprea, E.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. (2021). Novel sensory and instrumental tools to grasp the flavour of Italian Extra Virgin Olive Oils. In: Bioanalitica 2021: “Chimica bioanalitica per il benessere: ambiente, salute ed alimentazione”, online, 13 luglio 2021. Bologna: Università degli studi di Bologna: 70-71. ISBN: 9788894952230. handle: http://hdl.handle.net/10449/69882
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