RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A central location test on milk linking
2004-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F.
A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling
2011-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information
2015-01-01 Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample
2019-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F.
Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers
2018-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F.
Acceptability of scab-resistant apple cultivars
2015-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F.
Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect
2005-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.
Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry
2022-01-01 Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F.
Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali
2016-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2004 | A central location test on milk linking | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information | Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Acceptability of scab-resistant apple cultivars | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry | Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2016 | Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 117
- 1.05 Abstract in rivista 4
- 1.08 Editoriale 1
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 15
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 93
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 86
- 4.03 Poster 7
- 5.11 Software 1
- 7.01 Curatela 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 45
- 2010 - 2019 183
- 2002 - 2009 97
Editore
- Elsevier Science Limited 17
- Chiriotti 16
- University press 12
- Fondazione Edmund Mach 8
- Società Chimica Italiana 7
- Wiley-Blackwell 6
- Istituto agrario di San Michele a... 5
- Elsevier 4
- ISHS 4
- Società Italiana di Scienze Senso... 4
Rivista
- JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 8
- FOOD QUALITY AND PREFERENCE 7
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 7
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPE... 7
- MOLECULES 7
- FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5
- POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 5
- FOODS 4
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 4
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 4
Serie
- QUADERNI DEL PARCO 1
- Reference Module in Food Science 1
- REFERENCE SERIES IN PHYTOCHEMISTRY 1
Settore disciplinare
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 106
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 53
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 40
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 4
- Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 3
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 1
- Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE... 1
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 1
- Settore AGR/19 - ZOOTECNICA SPECIALE 1
- Settore BIO/11 - BIOLOGIA MOLECOLARE 1
Keyword
- PTR-MS 19
- Volatile compounds 15
- PTR-ToF-MS 13
- Apple 12
- Texture 12
- Aroma 11
- Volatile organic compounds 11
- Composti volatili 10
- Proton transfer reaction-mass spe... 10
- VOCs 9
Lingua
- eng 209
- ita 42
Accesso al fulltext
- no fulltext 120
- open 97
- restricted 78
- reserved 29
- partially open 1
Impact Factor
- si 103
- no 19