RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A central location test on milk linking
2004-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F.
A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation
2009-01-01 Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling
2011-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information
2015-01-01 Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry
2009-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
A consumer study of fresh juices containing berry fruits
2009-01-01 Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F.
A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences
2015-01-01 Capecchi, S.; Endrizzi, I.
A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences
2016-01-01 Capecchi, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Piccolo, D.
A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample
2019-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2004 | A central location test on milk linking | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A combined approach to investigate sensory quality of cheese by means of trained and expert panels and instrumental characterisation | Endrizzi, I.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information | Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | A consumer study of fresh juices containing berry fruits | Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Caló, D.G.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences | Capecchi, S.; Endrizzi, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | A multi-product approach for detecting subjects’ and objects’ covariates in consumer preferences | Capecchi, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Piccolo, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 66
- 1.05 Abstract in rivista 2
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 14
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 55
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 59
- 4.03 Poster 7
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 36
- 2010 - 2019 108
- 2003 - 2009 59
Editore
- Chiriotti 13
- Elsevier Science Limited 9
- Elsevier 8
- Istituto agrario di San Michele a... 8
- Eventi&immagine 6
- Fondazione Edmund Mach 5
- Firenze University Press 3
- Società Italiana di Scienze Senso... 3
- Gruppo scientifico italiano studi... 2
- ISHS 2
Rivista
- FOOD QUALITY AND PREFERENCE 15
- INGREDIENTI ALIMENTARI 7
- FOODS 4
- NUTRIENTS 3
- POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 3
- SCIENZA E TECNICA LATTIERO-CASEARIA 3
- TERRA TRENTINA 3
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 2
- JOURNAL OF SENSORY STUDIES 2
- JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AN... 2
Serie
- QUADERNI DEL PARCO 1
Settore disciplinare
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 97
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 16
- Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 5
- Settore SECS-S/02 - STATISTICA PE... 3
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 2
- Settore AGR/02 - AGRONOMIA E COLT... 1
- Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 1
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 1
Keyword
- Apple 11
- Mela 8
- Texture 8
- Apples 7
- Conjoint analysis 7
- Mele 7
- Volatile compounds 7
- Composti volatili 6
- Sensory analysis 6
- Sensory profile 6
Lingua
- eng 105
- ita 49
Accesso al fulltext
- no fulltext 74
- open 70
- restricted 40
- reserved 18
- partially open 1
Impact Factor
- si 51
- no 17