Zulini, L.; Stefanini, M.; Malossini, U.; Vecchione, A. (2009). Different strategies to select grapevine varieties for improving product quality in view of sustainable viticulture. In: Proceedings of the 5th International specialized conference on sustainable viticulture: winery waste and ecologic impacts management. Trento: Università degli studi: 59-66. ISBN: 978-88-8443-284-1. handle: http://hdl.handle.net/10449/18764

Different strategies to select grapevine varieties for improving product quality in view of sustainable viticulture

Zulini, Luca;Stefanini, Marco;Malossini, Umberto;Vecchione, Antonella
2009-01-01

978-88-8443-284-1
2009
Zulini, L.; Stefanini, M.; Malossini, U.; Vecchione, A. (2009). Different strategies to select grapevine varieties for improving product quality in view of sustainable viticulture. In: Proceedings of the 5th International specialized conference on sustainable viticulture: winery waste and ecologic impacts management. Trento: Università degli studi: 59-66. ISBN: 978-88-8443-284-1. handle: http://hdl.handle.net/10449/18764
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/18764
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact