Gasperi, F.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Versini, G. (2005). Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods. In: 6th Pangborn sensory science symposium. Kidlington: Elsevier: P302. handle: http://hdl.handle.net/10449/17752

Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods

Gasperi, Flavia;Biasioli, Franco;Granitto, Pablo M.;Versini, Giuseppe
2005-01-01

2005
Gasperi, F.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Versini, G. (2005). Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods. In: 6th Pangborn sensory science symposium. Kidlington: Elsevier: P302. handle: http://hdl.handle.net/10449/17752
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/17752
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact