Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Carlin, S.; Versini, G.; Marini, F.; Märk, T.D. (2005). Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data. In: Hansel, A.; Märk, T.D. ( editors ) 2nd International conference on Proton transfer reaction mass spectrometry and its applications: contributions: 148-149. handle: http://hdl.handle.net/10449/17732

Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data

Gasperi, Flavia;Biasioli, Franco;Aprea, Eugenio;Mott, Daniela;Endrizzi, Isabella;Framondino, Valeria;Carlin, Silvia;Versini, Giuseppe;
2005-01-01

2005
Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Carlin, S.; Versini, G.; Marini, F.; Märk, T.D. (2005). Estimation of overall flavor and odor sensory profile of hard cheese from PTR-MS data. In: Hansel, A.; Märk, T.D. ( editors ) 2nd International conference on Proton transfer reaction mass spectrometry and its applications: contributions: 148-149. handle: http://hdl.handle.net/10449/17732
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/17732
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact