Trifirò, A.; De Giorgi, A.; Gherardi, S.; Camin, F.; Pavanello, F. (2007). Possibilità di differenziare la passata di pomodoro naturale dalla passata da concentrato mediante analisi del d18 O=Possibility of differentiating natural tomato "passata" from "passata" obtained from concentrate by means of d18 O analysis. INDUSTRIA CONSERVE, 82 (3): 239-242. handle: http://hdl.handle.net/10449/17334

Possibilità di differenziare la passata di pomodoro naturale dalla passata da concentrato mediante analisi del d18 O=Possibility of differentiating natural tomato "passata" from "passata" obtained from concentrate by means of d18 O analysis

Camin, Federica;
2007-01-01

2007
Trifirò, A.; De Giorgi, A.; Gherardi, S.; Camin, F.; Pavanello, F. (2007). Possibilità di differenziare la passata di pomodoro naturale dalla passata da concentrato mediante analisi del d18 O=Possibility of differentiating natural tomato "passata" from "passata" obtained from concentrate by means of d18 O analysis. INDUSTRIA CONSERVE, 82 (3): 239-242. handle: http://hdl.handle.net/10449/17334
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