Sfoglia per Tipologia Contributo in Atti di convegno
Measuring in vitro, the ability of a prebiotic and polyphenol combination to beneficially modulate the human gut microbiota and protect against unwanted antibiotic side effects
2013-01-01 Koutsos, A.; Conterno, L.; Lima, M.; Fava, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M.
Measuring odour emission and biofilter efficiency in composting plants by Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry
2008-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R.
Melanzane transgeniche per inibitori di proteinasi a cisteina da soia e per la tossina cryiiib da B. thuringiensis: effetti sull'inibizione dello sviluppo di larve di dorifora (Leptinotarsa decemlineata Say.)
1999-01-01 La Porta, N.; Mennella, G.; D'Alessandro, M.; Arpaia, S.; Belloni, V.; Delledonne, M.
Membrane contactor process to reduce ethanol in wine: volatile compounds and stable isotope ratios changes
2013-01-01 Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Cugini, L.; Gostoli, C.; Simoni, M.C.; Camin, F.
Metabolic and transcriptional changes in resistant and susceptible genotypes of a grapevine population segregating for the resistance to Plasmopara viticola
2009-01-01 Malacarne, G.; Zulini, L.; Vrhovsek, U.; Cestaro, A.; Stefanini, M.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R.; Delledonne, M.
Metabolic and transcriptional changes in resistant and susceptible genotypes of a grapevine population segregating for the resistance to Plasmopara viticola
2007-01-01 Malacarne, G.; Zulini, L.; Vrhovsek, U.; Cestaro, A.; Stefanini, M.; Mattivi, F.; Delledonne, M.; Velasco, R.
Metabolismo delle poliammine durante embriogenesi somatica di Vitis vinifera
2001-01-01 Bagni, N.; Bertoldi, D.; Candioli, E.; Martinelli, L.; Tassoni, A.
Meteorological and microclimatic effects on Cabernet Sauvignon from Trentino area. Part I: growth, yield and must composition
1999-01-01 Bertamini, M.; Ponchia, G.; Zulian, C.
Meteorological and microclimatic effects on Cabernet Sauvignon from Trentino area. Part II: flavonoids and resveratrol in wine
1999-01-01 Bertamini, M.; Mattivi, F.
A method to assess and manage leaf analysis standards according to genetic and environmental variability
1997-01-01 Stringari, G.; Porro, D.; Failla, O.; Möller, F.
Metodi basati sul biocontrollo nelle aziende di coltivazione della fragola
2005-01-01 Moser, R.; Barbacovi, D.; Raffaelli, R.; Pertot, I.
Metodi chimici, ampelometrici e molecolari per l'identificazione del Moscatel miel dell'Uruguay come Moscato giallo italiano
1999-01-01 Versini, G.; Grando, M.S.; Dellacassa, E.; Carrau, F.
Metodi di analisi sensoriale per la caratterizzazione varietale del lampone
2008-01-01 Gasperi, F.; Pirretti, G.; Endrizzi, I.; Monteleone, E.
Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini
2007-01-01 Versini, G.; Moser, S.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B.; Magno, F.
Metodologie analitiche strumentali applicate alla valorizzazione delle produzioni tipiche locali
2000-01-01 Versini, G.; Franco, M.A.
Micro- and in trace element composition of Trentino grapes and wines: characterisation by ICP-OES
2001-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.
Microalgae production from digestate of dry anaerobic digestion of organic waste sequestering CO2 from air
2019-01-01 Papurello, D.; Bona, D.; Flaim, G.; Cerasino, L.; Silvestri, S.
Microarray and real time PCR analysis of fruit transcriptome in strawberry elite genotypes and correlation with PTR-MS spectra of volatile compounds
2005-01-01 Carbone, F.; Mourgues, F.; Rosati, C.; Perrotta, G.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Microbial dynamics differences in hard cheese core and under the rind
2010-01-01 Monfredini, L.; Franciosi, E.; Cavazza, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile